Agenda
Urste Deinsdag dinsdag 1 oktober 2019 vanaf 20:00
De Lievekamp
Meer agendapunten >
In memoriam Bob Verberkt – Stadsprins Bob I 1987 - 1988.
Bob Verberkt was de 24e Stadsprins van Oss en overleed 25 april jl. op 83-jarige leeftijd. Het motto van zijn seizoen was “Dur op of dur onder”, maar niemand had voorzien bij de keuze ervan hoe toepasselijk. Het werd een jaar met nogal wat cruciale veranderingen.
Wijer leze
Uitslag Halfvastenoptocht 2019
Bokkenrijders Oijen zijn bij de Grote Wagens & Prinsenwagen de grote winnaars tijdens de Halfvastenoptocht 2019. Lees wijer om de volledige uitslag te bekijken.
Wijer leze
Halfvastenoptocht op zondag 24 maart
Op 23 en 24 maart is in het Osse Halfvastenweekend weer van alles te doen, te zien en te beleven. Lees wijer voor het programma.
Wijer leze
In memoriam Joep van Oss
​Afgelopen zaterdag is Joep van Oss op 55-jarige leeftijd overleden, zes dagen nadat hij na afloop van de Optocht onwel raakte en naar het ziekenhuis werd vervoerd. Joep was de zwager van onze 55e Stadsprins Gerard I, lid en vaandeldrager van Los Zand maar bovenal de man van Nanneke en (schoon)vader van Joep Jr., Sophie en Vincent.
Wijer leze
Dansgarde festival in d'n Iemhof
P.C.S. de Raauw Ossekar zet voor de 12 e keer het Dansgarde Festival op de planken van D`n Iemhof. Dansgardes of Dansmariekes zoals ze ook worden genoemd komen uit de wijde omgeving hiervoor naar Oss.
Wijer leze
Thema 2019-2020 Hosse in 't Osse
Dinsdag avond 5 maart is het nieuwe thema voor 2019-2020 bekend gemaakt; Hosse in 't Osse
Wijer leze
​Uitslag 55e Groot Stedelijke Optocht Oss
Lees wijer voor de ​uitslag Groot Stedelijke Optocht Oss 2019!
Wijer leze
55e Grootstedelijke Optocht
55 Jaar openbaar Oss Carnaval, 55 jaar Optocht. Traditioneel start de Grootstedelijke Optocht om 13.11 uur vanaf de Oostwal richting de Raadhuislaan. Van grote praalwagens tot carnavaleske individuen, de grote variëteit aan categorieën maakt de Grootstedelijke Optocht een lust voor oog en oor. Kun je niet wachten tot 13.11 uur? De meeste, grote, praalwagens worden opgebouwd op het Burchtplein, een schouwspel op zich.
Wijer leze
Uitslag 10 Neije Jeugdoptocht
Lees wijer voor de uitslag van de 10e Neije Jeugdoptocht.
Wijer leze
Een jubileum Ossekoppenmunt!
Ter gelegenheid van 5x11 jaar Oss openbaar Carnaval introduceert de SCVO dit jaar een vernieuwde Ossekoppenmunt in feestelijk goud (1 Ossekop) en zilver (1/2 Ossekop). De oude, geel-blauwe, munten zijn dit jaar nog gewoon te gebruiken in alle cafés in het Osse centrum en op het Ossekoppenplein.
Wijer leze
Overlijden moeder Adjudant
Gisteren, zaterdag 23 februari 2019, ontvingen wij het bericht dat de moeder van ons aller Adjudant Frits Vogels helaas op 83-jarige leeftijd is overleden.
Wijer leze
Gouwe Ossenkop voor Joop van Orsouw & Orde van Verdienste voor Robin Boerboom!
Vanwege zijn grote verdienste voor het Osse Openbaar Carnaval heeft het Bestuur samen met de Commissievoorzitters van de Stichting CarnavalsViering Oss ‘De Ossekoppen’ besloten om de Gouwen Ossekop 2019 te verlenen aan een man die veel betekent en betekend heeft voor het Osse Openbaar Carnaval.....
Wijer leze