Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug woensdag, 19 dec 2007

Nieuw carnavalsevenement: het Heineken Schlagerbal.

Zondag 3 februari 2008 De Groene Engel Aanvang 20.30 uur
De initiatiefnemers, die tevens de organisatie en de presentatie voor hun rekening zullen nemen, beogen een nieuw spraakmakend en uitbundig muzikaal concept neer te zetten dat niet meer weg te denken valt uit de carnavalsagenda in Oss.

Naast traditionele carnavalsvierders is het streven om vooral nieuwe carnavalsvierders naar dit evenement te trekken. Daarnaast moet dit evenement voor blaaskapellen en deelnemers aan de optocht met hun aanhang een grandioze finale worden van een zeer drukke en intensieve dag.

Het unieke showorkest De Lustige Schlagerfreunden begeleidt de hele avond een keur aan zangers en zangeressen met hun live gebrachte schlagernummers zoals Besame Mucho, Fiësta Mexicana, Du, Festival Der Liebe, Ich komm bald wieder, Ich bin wie du, Oma, Djenkiz Khan en Rosamunde. Alle vormen van Schlagers passeren de revue, van traditioneel naar pop, van rock naar disco, hit na hit volgen elkaar op tot een ultieme climax met de nodige dosis humor!

Voor dit evenement zijn tevens enkele korte en ludieke intermezzo’s uitgewerkt:
  • wie wordt de Schlagerprins(es) 2008?
  • wie wint de grote optochtpublieksprijs?
  • wie wordt Schlagervriend van het jaar?

Het thema en alle gekozen onderdelen zullen een jaarlijks terugkerend karakter kennen waardoor herkenbaarheid, uitdaging en het “erbij willen zijn” worden gegarandeerd.

Het initiatief zal zich moeten bewijzen aan carnavalsvierend Oss en moet concurreren met enkele gratis en/of betaalde evenementen. Voor de eerste editie is daarom de entreeprijs op € 7,50 in de voorverkoop vastgesteld. De entreeprijs aan de kassa zal € 11,00 gaan bedragen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jack van Lieshout. Telefonisch: 0412-640486 of 06-53518157, per e-mail jackdocfa@hotmail.com.
Vanaf 15 november live: www.schlagerbal.nl.