Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug vrijdag, 25 jan 2008

SMS-actie tijdens de carnavalsoptocht in Oss

Op 3 februari kan het Osse carnavalspubliek op een moderne manier hun stem laten horen door een SMS bericht te sturen naar het SCVO. Alle deelnemers en verenigingen die zich hebben ingeschreven, hebben een eigen unieke code gekregen, die in de week voor de optocht op de website van het SCVO komt te staan (onder het kopje ‘Optocht’).
Iedereen die zijn favoriete deelnemer wil supporten, kan een sms sturen met de tekst “WIN[spatie]” en de unieke code. Als voorbeeld: stel je wilt stemmen op de prinsenwagen dan stuur je “WIN SCVOC 44” naar ... Stem je liever op de prinsenwagen jeugd dan stuur je “WIN SCVOA 04” naar ...

“Ieder jaar weer is het een hels karwei om het publiek volledig te betrekken in het beoordelen van alle inzendingen”, zegt Joris Teulings, de nieuwe voorzitter van de Commissie Optocht van het Osse SCVO. “Dit jaar organiseren wij als commissie voor het eerst in het bestaan van het SCVO een sms-actie waarbij het publiek de optocht een stem krijgt bij de beoordeling van de deelnemers. Een prijs die naar onze verwachting meer waarde zal gaan vertegenwoordigen dan de huidige wisselbeker. Want wie wil er nu niet als publieksfavoriet bekend staan. Doordat iedereen door het sturen van een SMS-code zijn voorkeur of voorkeuren bekend kan maken kunnen zelfs individuele, die over het algemeen meer contact met het publiek hebben, kans maken op deze prijs. Een gelijkwaardige strijd tussen alle deelnemers uit alle categorieën en naar we verwachten een lang verwachte carnavaleske confrontatie van al de grote carnavalswagens waar er weer meer als voorheen hebben ingeschreven.”

“Al zullen alleen de stemmen die binnenkomen tussen 13:00 en 17:00 uur meetellen voor de Osse carnavalspublieksprijs 2008 wordt nummer waar je heen kan sms-en wordt pas tijdens de optocht bekend gemaakt. De winnaar krijgt de prijs direct na de optocht, zo rond 17:30 in sporthal de Rusheuvel uitgereikt. Maar ook aan het publiek is gedacht. Iedereen die SMS-st maakt kans op een Heineken Beertender die beschikbaar is gesteld door Sportpark de Rusheuvel. Voorwaarde is wel dat je aanwezig bent bij de prijsuitreiking” Aldus Joris.

“Wij dragen al vele jaren het Osse carnaval een warm hart toe.“, zegt Edwin Keijzers van Sportpark de Rusheuvel. “Er is er een hele goede samenwerking tussen ons en het SCVO ieder jaar weer worden de draaiboeken weer uit de kast gehaald om samen met de verschillende commissies een leuke carnaval te organiseren. We vinden het initiatief van de commissie optocht dan ook weer een goede manier om mensen nog meer betrokken te krijgen bij het carnavalsvieren. Vandaar dat we deze actie ondersteunen met het beschikbaar stellen van een beertender, want wat past er nu beter bij het carnaval dan zo een cadeau.”

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Joris Teulings, Voorzitter Commissie Optocht. 06-21841669 / in.optocht@scvo.nl