Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug donderdag, 28 aug 2008

Vooraankondiging kinderfeest 'Oss hè talent zat' - 4 oktober 2008

Geachte lezer,

Zoals U misschien al gemerkt hebt, viert de Stichting CarnavalsViering Oss dit jaar haar 44 jarige jubileum. Omdat we ook met en voor de Osse kinderen dit jubileum willen vieren, organiseren wij op 4 oktober in de Kleine Zaal (Rabozaal) van de Lievekamp een 'interactief' feest voor kinderen van ca. 4 tot 13 jaar. Kosten voor kinderen t/m 12 jr is € 5,- en alles daarboven € 7,50.

Wij verzorgen een afwisselende middag! Een ludiek onderdeel hiervan, namelijk een show waarbij alle kinderen actief betrokken worden zullen wij zelf verzorgen, ook Wipneus en Pim zullen van zich laten horen en een belangrijk onderdeel van deze topmiddag wordt een talentenjacht. Want…. OSS-HE-TALENT-ZAT!

Kinderen kunnen tijdens dit onderdeel, geheel volgens de laatste mediahype, hun talenten demonstreren.

Zowel bands, groepen, solisten en duo’s kunnen deelnemen. Dat kan variëren van muzikale talenten (zang, een orkest, een 'popgroep'), sportieve talenten (acrobatiek, dans, vechtsport) tot allerlei andere creatieve demonstraties (goochelen, 'cabaret', circusacts en .....).De artiesten krijgen maximaal 10 minuten om het publiek uit hun dak te laten gaan of misschien wel enorm te verbazen en de winnaars worden uiteraard beloond.

Bij deze willen wij u vragen, uw leerlingen of de leden van uw club hier vast van op de hoogte te stellen, zodat zij zich eventueel hierop kunnen voorbereiden. Bovendien kan dit ook een prachtige kans zijn om uw school of club aan het Osse te presenteren. Wilt U deze mail aub doorsturen naar diegenen die met de jeugd werken.

Uiteraard volgt er binnenkort meer praktische informatie over bijvoorbeeld het inschrijven. Voor vragen kunnen u en uw leerlingen, pupillen altijd bij ons terecht op onderstaand e-mail adres oss.he.talent.zat@gmail.com

Met carnavaleske groet namens de commissie 4x11 van SCVO
Margot Sanders, Astrid Reijnders, Dianne Willemen