Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zaterdag, 18 mrt 2017

De Osse Halfvasten 2017

Dit weekend is het zover! Alle remmen gaan l'Oss rondom de Osse halfvastenoptocht. Op zaterdag 18 maart begint het feest in het centrum van Oss met een fantastische line-up van o.a. Snollebollekes, Het Feestteam, De Lawineboys en John de Bever. Zondag 19 maart wordt dit nog een keer dunnetjes overgedaan met de 6de Osse halfvastenoptocht. Deze gaat om 13:11 vanaf de Oostwal van start.
Halfvastenfeesten
In samenwerking met Elberco en Het Lokaal wordt er op 18 maart vanaf 20:00 uur in de tent op de Eikenboomgaard flink uitgepakt. Vele artiesten zoals Snollebollekes, Het Feestteam, De Lawineboys, en John de Bever zullen op het podium verschijnen, en hebben allen beloofd Alle Remmen L’Oss te gooien.

Het Halfvastenfeest is bijna uitverkocht, dus wees er snel bij en haal je ticket nog in de voorverkoop bij Het Lokaal, Opera men, CD kiosk, Silly’s (Berghem) of bestel ze online via hetlokaal-oss.nl/halfvasten.

Op zondag na de 6de Osse halfvastenoptocht zal er ook nog flink gefeest worden in het Osse centrum met het gevelconcert, de prijsuitreiking en afterparty. Hiervan is de entree gratis.

Meer informatie over de halfvasten feesten vind je op: 


Halfvastenoptocht
Op zondag 19 maart om 13:11 uur vindt de Halfvastenoptocht plaats in het centrum van Oss. De mooiste wagens en loopgroepen uit de regio zullen in Oss nog een keer getoond worden. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie en grote wagens. 

Meer informatie over onder andere de route vind je op:


En in de SCVO nieuwsbrief waarin o.a. de voorzitter, prins, wagenbouwers en organisatoren aan het woord komen: