Agenda
11-11 bal, Onthulling 55ste stadsprins zaterdag 17 november 2018 vanaf 20:00
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug donderdag, 1 jun 2017

Zondag 25 juni de 4e editie van het Sambafestival Oss

Kom 25 juni 2017 naar het centrum van Oss en dompel u onder in swingende klanken en dans gratis en voor niets vanaf 12:30 uur mee op het opzwepende ritme van de Samba!
Dale Caña organiseert in samenwerking met Centrum Management Oss, alweer de 4e editie van het Sambafestival Oss. Dit percussiespektakel gaat weer van start vanaf 12.30 uur in het centrum van Oss, waar u kunt genieten van diverse bekende sambabands, dansoptredens, acrobatiek en jongleurs.  

Tijdens dit gratis Sambafestival treden naast het Osse Dale Caña voor u op:

·         Samba Segura uit Maastricht

·         Banda Nobra uit Eindhoven

·         XambaH percussion uit Eindhoven

·         Outra Vez uit Nijmegen

·         Caribbean Brassband uit Amsterdam

Het Sambafestival is niet compleet zonder Braziliaanse Show, voorzien van Braziliaanse danseressen, live muziek, percussie en Capoeira spelers. Maak kennis met de Capoeirashow uit Brazilië en geniet van een prachtige show vol acrobatiek en dans. Een ware lust voor het oog!

Er wordt niet alleen muziek gemaakt, maar ook gedanst. Naast de danseressen van dansgroep Locadinhas en de danseressen van Caribbean Brass, is Dansgroep La Diferencia aanwezig met in haar midden Miss Zomercarnaval Rotterdam. Daarnaast zijn er nog meer verassende acts en workshops, dus mis het niet!

Last but not least, zal niemand minder dan Glenn Helder, op de Heuvel laten zien, dat hij niet

alleen een begenadigd voetballer is, maar ook een spectaculaire percussieshow kan weggeven!

De parade van alle bands en danseressen met in totaal ca. 165 deelnemers start om 17.15, vanaf de Groene Engel door het centrum van Oss naar het Heuvelplein, waar alle bands nog één keer van zich zullen laten horen!

Over Dale Caña:

Dale Caña is dé samba percussieband uit Oss en brengt u passie, enthousiasme en een onvergetelijke, swingende ervaring!

Dale Caña staat voor vrolijke sambaklanken, die ze met een eigen sausje ten gehore brengen. Zij hebben hier ontzettend veel lol in en dat is ook precies het gevoel dat ze overdragen aan het publiek. Iedereen komt in beweging bij de opzwepende sambaritmes van dit kleurrijke Braziliaanse spektakel!

Voor meer info: bezoek onze website www.dalecana.nl  of bel 06-50404292