Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zondag, 22 okt 2017

18 November, Maasland carnavals liedjes festival. Schijf je nu in!

​Het is weer tijd om de hersens te laten kraken en de stembanden te smeren. Het Maasland carnavals liedjes festival staat weer voor de deur, en de beste carnaval krakers moeten weer bedacht worden. Op Zaterdag 18 November 2017 is het zo ver. Het evenement vind plaats in ´t oude theater.

Alle carnavals clubs, Kapelle en andere enthousiaste carnavals vierder zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Dit allenmaal om ut leukste, origineelste en beste carnavalskraker te maken. Wie gaat er dit jaar met de titel van door? Wie heeft de beste carnavals kraker bedacht? Dit gaat een jury beoordelen. Maar de jury is kritisch, het moet een origineel lied zijn met een nieuwe tekst.

Maar dit is niet alles, je hebt 2 categorieën. Categorie 1 is een live muzikale begeleiding, categorie  is een bestaande melodie met een nieuwe tekst. Er kan dus heel wat fantasie aan te pas komen. Het is een echte spannende wedstrijd.

Voel jij het al kriebelen, een ouderwetse gezellige mee lal avond. Vind jij carnaval leuk en heb je lol in zingen. Ben je uitgedaagd? Schrijf je dan nu in voor een sfeer volle gezellige avond! Voor hulp bij het zoeken naar muziekalen begeleidende kapel of het maken van een arrangement, kan de organisatie ook goede tips geven.

Geïnteresseerde deelnemers kunnen een inschrijfformulier en een regelement aan vragen bij Frank Mientjes, kromstraat , 5345AA in Oss, tel 0612740061. Of via mclf@raauwossekar.nl . de uiterste inschrijf datum is 30 oktober!