Agenda
11-11 bal, Onthulling 55ste stadsprins zaterdag 17 november 2018 vanaf 20:00
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug vrijdag, 3 nov 2017

11-11: Wie wordt de nieuwe stadsprins?

Op 11-11-2017 zal de 54e Osse Stadsprins zijn opwachting maken. In een heus James Bond thema zal hij, samen met zijn Adjudant, ten tonele verschijnen. De afgelopen weken hebben we de filmopnames afgerond en het eindresultaat zal te zien zijn tijdens het 54e stads 11-11 bal in de Groene Engel. Wat vermeldenswaardig is is dat de stadsprins zijn eigen stunts heeft gedaan. Of hij ongeschonden uit de strijd is gekomen zal blijken op de 11e.
Op dezelfde avond  staat in het voorprogramma niets minder dan de bekendmaking van het Boerenbruidspaar. Nieuw dit jaar is dat de geheimraad niet alleen de Stadsprins heeft voorgedragen, maar ook de Boerenbruid. Zij heeft op haar beurt een Boerenbruidegom gekozen. Voor deze Boerenbruidegom is het zaterdagavond extra spannend omdat hij er dan pas achter komt wie zijn aanstaande is, waarmee hij tijdens de Boerenbruiloft 2018 in de onecht verbonden zal worden.

Dit jaar wordt de afterparty verzorgd door de bekende Osse DJ Geert Bergers. DJ Geert Bergers heeft al op vele plekken in de wereld gedraaid en speciaal voor dit event tovert hij de Engel om tot een vette party waar traditioneel carnaval gemixt wordt met het wat modernere. Voor elk wat wils dus. Als klap op de vuurpijl is er een bijzonder gezamenlijk optreden van DJ Geert Bergers en de Blue band.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij. Kaarten via www.groene-engel.com of bij de CD kiosk in de schakel.