Agenda
11-11 bal, Onthulling 55ste stadsprins zaterdag 17 november 2018 vanaf 20:00
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug maandag, 20 nov 2017

“De feestgangers” uit Oss winnen het Maasland carnaval liedjes festival

​Wat een talenten waren er afgelopen zaterdag te vinden op het podium van Pcs de Raauwossekar. 7 deelnemers hebben een leuke show neer gezet met veel plezier vertoonde zij hen liedje aan de jury. Het was een nek aan nek race. Maar….. het duo van de feestgangers mocht zich de winnaar noemen van het Maasland carnavals liedjes festival. Ze wonnen met een originele leuke tekst en een perfecte uitstraling. Kik Oss eens gaan was hun titel en ze lieten hun eigen ook echt gaan.

Op zaterdag 18 november vond in ‘t oude theater het Maasland carnaval liedjes festival plaats. 7 deelnemers hebben daar hun eigen liedje vertoont. Met verschillende uitstralingen werd er een leuke avond neer gezet. Van poezen tot badjassen en niet te vergeten de sambaballen waren te vinden op het podium. Ieder heeft een eigen lied verzonnen, die zo origineel mogelijk was. Een jury heeft de punten gegeven en de winnaar bepaalt.

Ondanks het mindere aantal deelnemers was er een gezellige en vooral feestvollen sfeer in de zaal. Hopelijk melden ervolgend jaar nog meer deelnemers zich aan. We kijken terug op een geslaagde avond!