Agenda
11-11 bal, Onthulling 55ste stadsprins zaterdag 17 november 2018 vanaf 20:00
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug donderdag, 30 nov 2017

Jonge feestvierder gezocht bij de Raauw Ossekar

Op 21 januari wordt de jeugdgrootvorst van de raauwossekar samen met zijn adjudant onthuld. Zij zullen onder de naam oskaris de jeugdcarnval door gaan. Jeugdige feestvierders worden uitgedaagd om zich aan te melden als toekomstige jeugdgrootvorst, adjudant of als lid van de jeugdraad van elf.
Ben jij tussen de 10 en 14 jaar dan is dit misschien iets voor jou. Ben je een jonge Os, een meisje, heb jij carnavals bloed en hou je van een feestje? Dan is dit jouw kans! Lijkt het je leuk om 4 dagen voorop te staan bij het jeugdcarnaval in wijkcentrum de Hille? Dan is jeugdgrootvorst of adjudant zijn een hele eer. Maar een jeugdgrootvorst met zijn adjudant staat nooit alleen en heeft een gevolg om zich heen. Dit gevolg bestaat ook uit jongens en meisjes van 10 tot 14 jaar en mogen zich dan de jeugdraad van elf noemen. Ook de jeugdraad van elf gaat 4 dagen mee in de polonaise samen met hun hoogheden.

Motivatie
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar e-mailadres info@raauwossekar.nl. 

Vertel waarom je het leuk vindt Jeugdraadslid te zijn en natuurlijk hoe je heet, wanneer je geboren bent en waar je woont. Als je het ook tof vindt om Jeugdgrootvorst te worden, vertel dat dan ook maar meteen. Het is wel belangrijk om aan je ouders te vragen of zij dit ook goed vinden.

Kijk voor meer informatie op de website www.raauwossekar.nl.