Agenda
Urste Deinsdag dinsdag 1 oktober 2019 vanaf 20:00
De Lievekamp
Meer agendapunten >
Terug zondag, 18 nov 2018

Jubileum Stadsprins Gerard I onthuld in bomvolle Groene Engel!

Tijdens het 11-11 Bal in een volle Groene Engel is zaterdag de 55e Osse Stadsprins Gerard I geïnstalleerd door President Robert-Jan Steegman. Aan het einde van een prachtige film, waarin 55 jaar historie voorbij kwam, werd hij samen met zijn Adjudant Frits onthuld.
​Stadsprins Gerard (de Bresser) is 51 jaar oud en docent aan de Sonnewijser. Samen met zijn partner Natasja heeft hij een zoon Geert en een dochter Jans. Beiden stonden aan de wieg van Carnavalsclub Los Zand. Hij was een van bedenkers van het nummer ‘Bouwmanbal’ waarmee Los Zand het Liedjesfestival won.

Adjudant Frits (Vogels)  is 58 jaar en werkzaam bij Brabant Wonen als manager/beleidsadviseur. Hij heeft samen met zijn Jackie een dochter Nena en twee zoons, Lex en Cas. Hij is de vader van oud Jeugdprins Cas I. Ook is hij samen met zijn partner lid van Los Zand. Twee echte clubmannen dus met een gezamenlijke passie voor het Ossekoppenrijk!

Samen met de zaterdag eveneens geïnstalleerde Jeugdprins Beau I en zijn Adjudant Sjoerd regeren Gerard I en Adjudant Frits het 55e Ossekoppenrijk met als motto ’55 jaor schik mè mekaor’