Agenda
Urste Deinsdag dinsdag 1 oktober 2019 vanaf 20:00
De Lievekamp
Meer agendapunten >
Terug maandag, 19 nov 2018

Tonpraoten 2018

Je had het kunnen verwachten dat het een keer zou worden gezegd. Het kan er dan ook maar beter uit zijn… Dit is de voorlopig laatste Tonpraotavond. We hebben er gewoonweg niet meer in de agenda staan. Voor welke datum staat deze dan in de agenda? 8 december 2018, 20:00 uur in Vivaldi!

Het Illuster Bruurschap heeft dit evenement inmiddels al 14 keer met succes georganiseerd en ook voor deze 15E editie zijn ze er weer in geslaagd om het beste van de beste naar Oss te halen. Een keur van artiesten kruipt weer in de ton om met een Brabantse tongval op cabareteske wijze de lachers op hun hand te krijgen.  We verwelkomen onder andere Rob Bouwman, de verrassende debutant en winnaar van de Zilveren Narrenkap op het Keienbeitersfestival 2018. Vlak ook Twan van Oers niet uit. Uitgeroepen tot De Grotste Maauwert (van ut Kielegat). Daarmee willen we Sem van de Borne, Jasper van Gerwen en Marlon Kicken absoluut niet te kort doen want ook zij hebben inmiddels hun sporen verdiend in Tonpraotersland. Ook hun prijzenkasten puilen uit.

Nieuw dit jaar is een verrassing optreden van de ‘Mistûrie Gèst’. Tot op het laatste moment probeert het Illuster Bruurschap deze tonpraoter geheim voor het publiek te houden.  

In de voorverkoop zijn de kaarten a   12,50 verkrijgbaar bij zalencentrum Vivaldi, Cafe Belleve, Opera for Man en via kaarten@illusterbruurschap.nl Kaarten aan de deur zijn a 15,00.

Maak er een gezellig avondje uit van en start deze avond met een heerlijk tappasdiner bij “Onsz” (reserveren is gewenst).