Agenda
Urste Deinsdag dinsdag 1 oktober 2019 vanaf 20:00
De Lievekamp
Meer agendapunten >
Terug maandag, 7 jan 2019

Caat van de Viswinkel & Tinus van Driek van Toon van Tinuskes

Tijdens de Neij Jaorsreceptie van de Osse Stads- en Jeugdprins in een gezellig volle Groene Engel is zondag 6 januari jl. het Boerenbruidspaar van het 55e carnavalsseizoen bekend gemaakt. Aan het einde van een drietal korte filmpjes werd er door middel van foto’s van collega-bruidsparen afgeteld richting het paar van dit extra feestelijke carnavalsseizoen: Caat van de Viswinkel & Tinus van Driek van Toon van Tinuskes!
Caat (Carine van Ravensteijn) & Tinus (Theun Schellekens), beide actief bij De Hekkesluiters en dus geen onbekenden binnen het Osse carnaval, hebben elkaar via een datingapp leren kennen. Dit op aandringen van de moeder van de toekomstige boerenbruid die haar dochter graag getrouwd ziet.

Bij De Hekkesluiters was de vonk nog niet overgeslagen en wisten ze ook niet van elkaar dat ze op zoek waren naar een partner, maar tijdens de Neij Jaorsreceptie werd het stel zo verliefd dat zij zich door Prins Gerard I lieten verloven.

Caat & Tinus gaan een mooie tijd tegemoet met vele activiteiten voordat zij op carnavalsdeinsdag met elkaar in de onecht verbonden gaan worden op het Ossenkoppenplein.