Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zaterdag, 19 jan 2019

Sjiek Sjantant III verrassend veelzijdig

Het Osse theater De Lievekamp omgetoverd tot een muziektempel in al zijn mogelijk facetten. Van live-orkest en kapellen, tot solisten- en samenzang, en zelfs dans. Een muzikale avond die garant staat voor veel 'schik mè mekaor'. Dat belooft Sjiek Sjantant III op zaterdagavond 9 februari te worden.
De 'schik' begint direct bij binnenkomst vanaf 19.11 uur. In de hal en het theatercafé wordt u verwelkomd door de vrolijke klanken van meerdere dweilkapellen. Om 20.11 uur begint het concert in de grote zaal, een feestje voor iedereen, voor de artiesten én voor het publiek. Voor de 50-plusser wordt het een feest van herkenning met een Willeke-Alberti-medley en carnavalskrakers uit de oude doos zoals Paard in de gang. Het wat jongere publiek wordt geprikkeld door teksten met een actuele Osse lading op gouwe-ouwe melodieën; dat wordt dus meezingen en samen de politiek op de hak nemen.

Een gezellige avond met de kwaliteit die je van theater De Lievekamp gewend bent. Met muziekvereniging Hartog, die met hun grote muzikaliteit niet alleen de regio trakteert op mooie concerten maar ook op educatieve programma's. Met teksten van John van Boekel, bekend van zijn succesvolle medewerking aan meerdere musicals van SOC. Met Brabant Talenten van de Stichting Oss Cultureel, aangevuld met solisten als Berry Reijnen, finalist Nederlands Ouderen Songfestival 2018. En het enthousiaste Between, de jongeren-dansgroep van de SCVO.

Voor €17,50 eerste rangs muzikaal genieten. Kaarten voor dit Osse geel-blauwe feest zijn te koop bij theater De Lievekamp.