Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug maandag, 4 mrt 2019

Dansgarde festival in d'n Iemhof

P.C.S. de Raauw Ossekar zet voor de 12 e keer het Dansgarde Festival op de planken van D`n Iemhof. Dansgardes of Dansmariekes zoals ze ook worden genoemd komen uit de wijde omgeving hiervoor naar Oss.
Showdansen, Gardedansen met de hele dansgroep, maar ook solo`s staan op het programma. Zondagmiddag 24 maart 2019 om 12:00 uur start deze wervelende en kleurrijke voorstelling. Vooral bij de showdansen word flink uitgepakt. Deze editie komen de meeste dansgroepen uit de omgeving van Oss, zoals Megen, Geffen en Schaijk. Maar ook vanuit het verre Enschede, Noordwijk en Veldhoven worden dansen gepresenteerd.

Er zijn verschillende leeftijdscategorieën. Minioren,junioren,jeugd en senioren doen hun uiterste best om het publiek maar ook de aanwezige jury te imponeren. De jury is vooral aanwezig om alle dansgroepen positieve tips mee te geven. Alhoewel er natuurlijk ook die geweldige grote beker is voor de groep die zich het mooist presenteert.

Welke groep zal dit jaar de grote wisselbeker mee naar huis nemen????????? De entree is tot 16 jaar €1 , vanaf 16 jaar €2. Zie ook www.raauwossekar.nl De zaal is open vanaf 11 uur. 

De eerste dansen zullen om 12:00 uur beginnen.