Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug dinsdag, 18 jun 2019

Sambafestival

Zondag 30 juni 2019 vindt vanaf 13.00 uur het 5e Samba Festival Oss plaats. Het Osse Centrum vult zich met vrolijke sambaklanken en ritmische dans. Met op zaterdagavond 29 juni alvast een voorproefje.
Dit jaar organiseert Dale Caña in samenwerking met Centrum Management Oss en Heuvel Horeca Oss, de 5e editie van het Sambafestival Oss. Een lustrum! Een festival vol swingende en opzwepende muziek; voel het ritme en dans en swing mee op de vrolijke sambaklanken!

Om alvast in Braziliaanse sfeer en stemming te komen, kunt u al op zaterdagavond 29 juni vanaf 20.00 uur genieten van een Braziliaans feestje in het centrum van Oss. Geniet van een hapje of drankje bij één van de horecagelegenheden op de Heuvel en van de vrolijke en swingende klanken van Xammeramme en Batala, twee sambabands die behoren tot de top van Nederland!

Het Sambafestival Oss start dan echt op zondag 30 juni vanaf 13.00 uur in het centrum van Oss. Tijdens dit gratis Sambafestival treden naast het Osse Dale Caña, de Caribbean Brass Band uit Amsterdam en Sambaband Sambanda uit Boekel op diverse locaties in het centrum voor u op.

De presentatie van de optredens op de Heuvel is ook dit jaar weer in de professionele handen van de enthousiaste Ivonne Verhagen. Tijdens dit percussiespektakel kunt u genieten van sambabands, Carribean brass, djembé en dansoptredens. Met om 16.30 uur een Grandfinale.