Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug woensdag, 16 jan 2008

Haagse An & Osse Sien nemen afscheid tijdens Carnavals Pronk Concert

Het inmiddels legendarische duo Haagse An en Osse Sien zal tijdens het komende Carnavals Pronk Concert op spectaculaire wijze afscheid nemen van het Osse publiek. Dit kolderieke duo, dat menig maal de lachers op de hand kreeg zal nog één keer het wel en wee van het Osse op humoristische wijze ten tonele brengen.

Vanwege immigratie van een van de voluptueuze dames hebben ze na ruim 11 jaar besloten een punt te zetten achter hun carrière en zich te onderwerpen aan het Sonja Bakker dieet.

Het afscheid van Haagse An en Osse Sien zal worden omringd met optredens van o.a. tonproater Laurens Timmers, Frans de Poot, Berry Reijnen, Huhum, Dennis Jones, Inge Ulijn en carnavals clubs zoals ’t Kennet en Doet Hier Iets. De afscheidsreceptie zal plaatsvinden tijdens het Carnavals Pronk Concert op 25 en 26 januari in de Lievekamp te Oss. Aanvang 20.11 uur.

De pronkconcerten zullen gegeven worden in Theater de Lievekamp op vrijdag 25 januari en zaterdag 26 januari.
De aanvang is om 20.11 uur

De kaartverkoop zal starten vanaf 2 januari 2008, kaarten voor dit concert kunnen online besteld worden bij www.lievekamp.nl of gekocht worden bij de theaterkassa van theater de Lievekamp.
Kaarten kosten € 19.50

Voor meer info over het Pronkconcert kunt u terecht bij:
Marco Ultzen Voorzitter Pronkconcert
jm.ultzen@hccnet.nl