Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Brandweer en andere vrijwilligers, bedankt!
Donderdag 28 januari is door de vrijwilligers van de Technische Commissie van de SCVO de Os op zunne kop geplaatst voor de ontmoeting. Vrijdagmiddag werd echter geconstateerd dat, vermoedelijk vanwege de harde wind, de Os al was onthuld. Dit diende snel verholpen te worden. Mede dankzij een andere vrijwilligers groep, de Brandweer, is de rok weer goed om de Os geplaatst.
Wijer leze
De Carnavalskrant van het Ossekoppenrijk ook online te lezen!
Voor de lezers met mobiele devices, tablets en pc's is de CRNVLSKRNT 2016 ook online te lezen.
Wijer leze
De Sleutel van de Commissaris van de Koning
​Op uitnodiging van de Commissaris van de Koning, Wim van de Donk, zijn alle carnavalshoogwaardigheidsbekleders, aangesloten bij de Brabantse Carnavals Federatie, naar het Brabantse provinciehuis gekomen voor de jaarlijkse Sleuteldragersbijeenkomst
Wijer leze
IN MEMORIAM LAMBERT VAN BERGEN – HOFGELUIDSMAN - 1930-2016
De Stichting CarnavalsViering Oss is weer in rouw, nu vanwege het overlijden van Lambert van Bergen, Hofgeluidsman. Bijna 30 jaar verzorgde Lambert het geluid bij alle evenementen van de Stichting, zoals op de Heuvel, in de voormalige Maaslandsporthal, Residenties de Korenbeurs/’t Oude Theater/Hotel Van Alem, later omgedoopt in “Vivaldi”, en waar verder geluid nodig was.
Wijer leze
Borden geplaatst bij boerenbruidspaar
Zondag 24 januari zijn de borden geplaatst bij het aanstaande boerenbruidspaar.
Wijer leze
Maaslands Carnavals Liedjes Festival, downloaden?
Via onderstaande link kun je alle zeven carnavalsliedjes downloaden.
Wijer leze
​Herdenking zaterdag 30 januari
Vrijwilligers zijn belangrijk voor het Osse carnaval en na meer dan 50 jaar zijn onder de pioniers van het Osse carnaval velen weggevallen. Wij willen hier jaarlijks bij stil staan en nodigen iedereen uit voor een eerbetoon aan deze mensen.
Wijer leze
Kleurplaat
Speciaal voor de creatieven onder ons, een Allemachtig Prachtige kleurplaat!
Wijer leze
​Minneke en Eduard, op naar de bruiloft
Op carnavalsdinsdag zal ons Boerenbruidspaar Minneke en Eduard in de onecht worden verbonden.
Wijer leze
​OSKARIS XII JEUGDGROOTVORST BIJ DE RAAUW OSSEKAR
Zondagmiddag 17 januari is het nieuwe jeugd duo van de Raauw Ossekar onthuld; Oskaris de twaalfde en zijn Adjudant kunnen nu samen met hun Jeugd Raad en Ieniemienie Dansgarde een geweldig carnaval gaan vieren. Jobeanto Megens en Quinten van der Donk gaan de mooie vier dagen voorop in de polonaises in de Hille.
Wijer leze
Vrijgezellendag Minneke en Eduard 16 januari 2016
Ons Minneke en Eduard zijn inmiddels een paar weken verloofd, beide families zijn er gelukkig ook blij mee en nu is het tijd voor een mooi feestje! Op zaterdag 16 januari worden zij daarom getrakteerd op hun Vrijgezellenfeest. Want zonder Vrijgezellenfeest kan er geen trouwerij zijn.
Wijer leze
IN MEMORIAM THEO VAN DER STEEN 1927 – 2016, 15e en 16e STADSPRINS”
​In de vroege ochtenduren van 9 januari 2016, de dag van de uitvaart van Gerald Sanders, oud-Vice President van de SCVO, overleed Theo van der Steen op 88-jarige leeftijd. Theo was de 15e en 16e Stadsprins van Oss.
Wijer leze