Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
​Allemachtig, Prachtig, 11-11 bal
Kom 14 november naar een Allemachtig Prachtig 11-11 bal, in de Groene Engel!
Wijer leze
Zesde tonrede door de president van SCVO, Robert-Jan, dinsdag 6 oktober 2015, Vivaldi, Onsz Restaurant
“Hoogheid, Adjudant, Ere President, leden van de Hofraad, leden van het College der Ossekoppen, oftewel, Ossekoppen en Ossenekskes, alaaf!
Wijer leze
Elf Elf bal van de Raauw Ossekar; oud inruilen voor nieuw!
Rond de 11e van de 11e worden veel nieuwe carnavalshoogheden onthuld. Een van die eersten in het Ossekoppenrijk is de Grootvorst van P.C.S. de Raauw Ossekar.
Wijer leze
Dart mee of kom voor de gezelligheid
Zaterdag 3 oktober organiseren OEPZ en OHDC het zesde dartkoppeltoernooi. Als carnavaller of darter word je gekoppeld aan een darter of carnavaller.
Wijer leze
In Memoriam Fred Janssen, 1944 - 2015
Afgelopen week overleed op 70-jarige leeftijd Fred Janssen, jarenlang Hoffotograaf van het Osse Openbare Carnaval. In hem verliezen we een aimabele en markante persoonlijkheid.
Wijer leze
Zomercarnaval! Zondag 28 juni Sambafestival Oss
Met trots kondigt Dale Caña, dé samba percussieband uit Oss, de 2e editie aan van het spetterend Samba percussie festival in het centrum van Oss op zondag 28 juni 2015, in samenwerking met het centrummanagement Oss.
Wijer leze
Jeugdraad van Elf gezocht Raauw Ossekar
Ook al is het lente, voor carnaval wordt het hele jaar aan nieuwe plannen gedacht. Zo wilt de Raauw Ossekar het volgende seizoen met een Jeugd Raad van Elf beginnen.
Wijer leze
​Alphons Bakker benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau
Vrijdag 24 april 2015 heeft Alphons Bakker een koninklijke onderscheiding ontvangen.
Wijer leze
Fotoboek SCVO
Kijk met regelmaat in het Fotoboek van SCVO, er komen nog steeds foto's bij van het afgelopen seizoen!
Wijer leze
Paashazes, eerste Paasdag, wie is de beste Hazes performer?
Nog eenmaal zal Paashazes in het teken staan van André Hazes. Op eerste Paasdag strijden diverse Ossenaren om de felbegeerde titel van beste Hazes performer. Op zondag 5 april gaan om 15.00 uur de deuren van Fellini’s open om alle gasten en artiesten te verwelkomen. En klokslag 16.00 uur barst de strijd los!
Wijer leze
28 maart Kapellen Festival "L'Oss Klinke en Blaoze"
Het wordt feest met zeven kapellen op het podium van het kapellenfestival van Hartnekkig Tog en de Raauw Ossekar. De samenwerking van carnavalsclub en dweilkapel zorgt al enkele jaren voor een gezellige muzikale avond in D’n Iemhof.
Wijer leze
Narrekappen opgehaald
​Een week na de Halfvastenoptocht verdwijnen ook de laatste tekens van de afgelopen carnavalsperiode uit het Osse straatbeeld.
Wijer leze