Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Bart d’n Urste nieuwe stadsprins
Osse Stadsprins Bart d’n Urste en diens Adjudant Rob moesten hun functie anderhalf jaar verborgen houden. Op zaterdagavond konden zij tegen alle verwachtingen in eindelijk ingezworen worden.
Wijer leze
Carnaval in Oss
Van 25 t/m 28 februari is het Ossekoppenplein te vinden op het Eikenboomgaardplein. -Tickets zijn verkrijgbaar op www.carnavalinoss.nl -Tijdens alle evenementen (met uitzondering van het Kinderbal en Kinderdweilen) hanteren we het 1G beleid en vragen we om een geldige negatieve testuitslag bij toegang. -Muntjes zijn 3 euro per stuk, oudere SCVO munten blijven geldig.
Wijer leze
Laatste kans; nog enkele kaarten beschikbaar prinsonthulling
Bestellen kan via podium@scvo.nl Kaarten worden dan klaargelegd bij de koepkroam in de hal
Wijer leze
Informatie kaartbezitters 11/11
De uitgegeven kaarten van afgelopen november zijn komen te vervallen. We hebben namelijk geen zicht meer op wie nog kaarten heeft etc. Daarnaast zal er nog een restrictie zijn van het aantal mensen (500). Daarom gaan we de kaarten omwisselen voor nieuwe kaarten. Dit gaan we doen woensdag 16 februari a.s. tussen 19:30 uur – 21:30 uur Dit gaan we doen bij het cultuurlokaal De Groene-engel (voorheen Café, dus niet bij de Brasserie).
Wijer leze
Onthulling stadsprins en jeugdprins
Eindelijk hebben we voor iedereen een vrolijk en goed bericht, mits alles waar wordt wat er nu gezegd wordt!
Wijer leze
De eigen optocht
Hoewel het er naar uit ziet dat we toch een beetje carnaval kunnen vieren dit jaar, zal het zeker niet een carnaval zijn zoals we gewend waren. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om te kijken wat er allemaal wel kan.
Wijer leze
Carnaval 2022
Ossekoppen, Ossenekskes en al wà er tegenswordigs nog bè kumt, Met pijn in ons carnavalshart willen wij jullie laten weten dat we hebben moeten besluiten alle optochten af te gelasten. Dit geldt voor zowel de Jeugdoptocht als de Grootstedelijke Optocht gedurende carnavalsweekend '22 én de Halfvastenoptocht op zondag 20 maart '22. Ook het door de SCVO georganiseerde carnavalsprogramma tijdens de carnavalsdagen zal helaas niet doorgaan. Natuurlijk proberen wij, net als vorig seizoen, de carnavalsbeleving bij jullie thuis te brengen tijdens deze carnavalsdagen op een alternatieve wijze. Bovendien houden we de deur op een kier mocht er onverhoopt toch tijdens de carnavalsdagen iets kunnen, maar er zullen geen grootschalige evenementen georganiseerd worden zoals iedereen gewend was. Uiteraard zullen we spontane activiteiten ondersteunen waar mogelijk! We denken na over alternatieven later in het seizoen, waarschijnlijk in juli '22. Met carnavaleske groet, Alaaf! Ben van den Elshout President SCVO
Wijer leze
Geen voorseizoen 2022
Ossekoppen, Ossenekskes en al wà er tegenwordigs nog bè kumt, Voor het tweede jaar op rij heeft het bestuur van de SCVO, met pijn in haar hart, besloten om alle geplande activiteiten tot aan Carnaval 2022 af te blazen
Wijer leze
Uitstel onthulling nieuwe hoogheden
Ossekoppen, Ossenekskes en al wà er tegenwordigs nog bè kumt, Een keuze die je eigenlijk gewoon niet wilt maken: de onthullingen van onze 4 Hoogheden van dit jaar gaat morgen, 13 november 2021, wederom niet door.
Wijer leze
Documentaire ‘Het verdriet van carnaval’ in februari 2022 gepresenteerd in Oss
De komende maanden wordt op verschillende plekken in Nederland de productie ‘Het Verdriet van Carnaval’ gepresenteerd. Deze documentaire zal vanaf volgende week in première gaan in de Brabanthallen en Theater aan de Parade in Den Bosch.
Wijer leze
CV ’t Ken Net organiseert FAQ de Carnavalskwis 2022
Op zaterdag 15 januari 2022 organiseert CV ’t Ken Net voor de 4e keer FAQ de carnavalskwis, voor Oss en haar carnavalsliefhebbers!
Wijer leze
Receptie van onze nieuwe hoogheden
Graag nodigen wij u van harte uit op de receptie van de 58e stadsprins, de 56e jeugdprins en hun adjudanten.
Wijer leze