Agenda
Urste Deinsdag dinsdag 3 oktober 2017 vanaf 20:30
Lievekamp, Rabo Zaal
51ste Jeugdprins onthulling zaterdag 11 november 2017 vanaf 15:00
Groene Engel
11-11 bal, Onthulling 53ste stadsprins zaterdag 11 november 2017 vanaf 20:00
Groene Engel
Opening Residentie en bekendmaking boerenbruidspaar zondag 12 november 2017 vanaf 14:00
H3x11
Meer agendapunten >

Heuvelklets

 
  • Uw klanten en relaties ontmoeten in carnavaleske sferen?
  • Een voorproefje op het komende Carnaval?
  • Even Carnaval en dan op weg naar de sneeuw?

Het kan allemaal tijdens de eerste editie van Heuvelklets op 24 februari aanstaande. Vanaf 15.11 uur kunt u samen met uw klanten en relaties op carnavaleske, dus ontspannen en zeker geheel andere wijze kennis maken met elkaar. Een netwerkbijeenkomst zoals u deze nog nooit heeft meegemaakt!

Gedurende de middag wordt u verrast door enkele optredens die u langzaam maar zeker in een feestelijke stemming brengen. Uiteraard komt onze Stadsprins Bennie I en zijn gevolg ook op bezoek en zet hij een prominente Ossekop of Ossenek op een carnavaleske wijze in het zonnetje. Samen met de dan aanwezige dweilkapel probeert hij u te verleiden tot een eerste polonaise, maar het is Carnaval: alles mag, niets moet!
Tegen het einde van Heuvelklets trekt u samen met uw gasten de conclusie dat het een onvergetelijke middag was, een prachtige start van Carnaval, een leuke kennismaking met dit feest of gewoon een leuke middag met mensen die je tot dan toe alleen zakelijk kende. Voor degenen die dan nog niet genoeg hebben: aansluitend start in H32 de befaamde Vage Vrienden Vrijdagmiddag Borrel en bij DNW start de speakerscorner die deze middag een carnavaleske invulling zal hebben!

Wat kunt u verwachten als u deelneemt aan Heuvelklets:
  • vijf consumpties per persoon
  • een carnavaleske traktatie bij het Friethuys
  • diverse verrassende optredens
  • een exclusieve Heuvelklets halsdoek die u de gehele Carnaval kunt blijven dragen
  • een jaarpin van Heuvelklets

Kosten?
Voor €22,- per persoon bent u de gehele middag onder de pannen. En wat is het kledingadvies? Ook daar geldt dat alles mag en niets moet. Met de halsdoek geven we u een carnavaleske look, of u nu smart casual of formeel gekleed gaat. Maar uiteraard mag u ook in uw carnavalstenue aantreden, wie weet levert het een speciale onderscheiding van onze Stadsprins op.

Bestellen?
U kunt de pakketten in de webshop van SCVO bestellen en afrekenen. Tevens is het mogelijk om extra consumptiemunten (Elf-munten) bij te kopen. Houdt u er rekening mee, dat de consumptiebonnen die bij het pakket horen enkel inwisselbaar zijn tijdens de Heuvelklets. De extra bij te bestellen Elf-munten zijn de hele carnaval geldig.
De pakketten zijn vanaf 1 februari ook los verkrijgbaar bij Wehberg Mode, Opera Men, H32 en La Colline.