Agenda
11-11 bal, Onthulling 55ste stadsprins zaterdag 17 november 2018 vanaf 20:00
Groene Engel
Meer agendapunten >

Stadsprins Ton I en zijn Adjudant Gudron

Stadsprins Ton I (Ton Boerboom, 56 jaar) is drie keer elf jaar getrouwd met Sylvia en geboren en getogen Ossenaar. Elf jaar geleden was hij de Adjudant van de 43e Stadsprins èn broer Hans dun Twidde (oud wethouder Hans Boerboom). Hij is vader van drie dochters en opa van een kleindochter. Hij is als zelfstandige actief als financieel planner met zijn bedrijf eFinan. Daarnaast vindt hij tijd voor vele hobby’s waaronder duiken, fietsen, klussen en bezig zijn als imker.

Adjudant Gudron (Gudron Versteegh, 46 jaar) is een (half)broer van de Hoogheid en gehuwd met Sandra waarmee hij drie zoons heeft. Een van die zoons was drie jaar geleden Jeugdprins Luca I. In zijn vrije tijd klimt hij op racefiets of mountainbike. Ook Gudron is zelfstandig als interim manager in binnen- en buitenland. Twee ondernemende broers dus met een gezamenlijke passie voor het Ossekoppenrijk!

  

 Samen Jeugdprins Thijmen I en zijn Adjudant Matz regeren Ton I en Adjudant Gudron het 54e Ossekoppenrijk met als motto ‘Kèkt Oss Goan’