Agenda
37e Maaslands Carnavals Liedjes Festival (MCLF) zaterdag 18 november 2017 vanaf 20:00
Oude Theater
Feest zonder Fratsen - CV 't Ken Net zaterdag 25 november 2017 vanaf 20:00
De Groene Engel
Tonproaten 2017 zaterdag 9 december 2017 vanaf 19:00
Vivaldi
Kerstfestijn zondag 10 december 2017 vanaf 13:00
Vivaldi
Ossekoppen Stamtafel maandag 11 december 2017 vanaf 20:11
Open Feest CV de Hekkensluiters zaterdag 16 december 2017 vanaf 20:00
De Groene Engel
Receptie 44 jaar jubileum PCV De Krinkelkoppen zaterdag 30 december 2017 vanaf 14:11
Vivaldi
Vrijgezellendag Boerenbruidspaar zaterdag 13 januari 2018 vanaf 15:00
Centrum Oss
FAQ de Carnavalskwis zaterdag 13 januari 2018 vanaf 19:30
Spiegelzaal, Vivaldi
Sjiek Sjantant II zaterdag 20 januari 2018 vanaf 19:11
Theater De Lievekamp
Meer agendapunten >

Commissie PR en Voorlichting

Publiciteit voor het Osse carnaval

Publiciteit is vandaag de dag een van de belangrijkste succesfactoren voor het slagen van een evenement. Om dit in goede banen te leiden zijn er via de Commissie PR & Voorlichting een groot aantal mogelijkheden. Hieronder passeren ze de revue.

SCVO-website en online activiteiten

Uit het huidige medialandschap zijn de online media niet meer weg te denken en carnavalsvierend Oss mag daarin niet ontbreken. Onder de commissie PR & Voorlichting bestaat zodoende een subcommissie Online. Het team bestaat uit een set enthousiastelingen die dan ook tot doel hebben om de SCVO ook in de digitale wereld representatief neer te zetten. Denk hierbij niet alleen aan de SCVO-website, maar ook aan de sociale media Facebook, Twitter en Instagram. Ieder kent een eigen doelgroep maar samen brengen ze @carnavalinoss en #carnavalinoss tot leven. Bezoek onze pagina's eens!

Drukwerk

Door de unieke samenwerking met Compleet Prints beschikt de commissie PR&Voorlichting over een scala aan mogelijkheden om commissies te ondersteunen met op maat gemaakt drukwerk zoals posters, flyers, postcards, entreekaartjes, uitnodigingen, enzovoort. De opmaak wordt verzorgd door de DTP-ers van de commissie, het drukwerk door de vakmensen van de drukkerij.

Persvoorlichting

Regelmatig worden door de commissie perspresentaties georganiseerd voor de lokale pers. Maar ook in het versturen van persberichten naar de lokale media heeft de commissie PR & Voorlichting een actieve en coördinerende rol.

Pagina's weekblad Regio Oss

In aanloop naar de vier carnavalsdagen verschijnt met regelmaat een dubbele pagina met actueel carnavalsnieuws in weekblad Regio Oss. Tevens is de pagina voorzien van de logo's van alle sponsoren. De redactie hiervan is in handen van de Commissie PR & Voorlichting in samenwerking met weekblad Regio Oss.

Nieuwsbrief

De SCVO nieuwsbrief verschijnt vier keer per seizoen en is vooral bedoeld voor de interne communicatie binnen de SCVO en alle verenigingen, clubjes, kapellen, besturen, Hoogheden, sponsoren, enzovoorts. Daarnaast verschijnt ook vier maal per seizoen de Halfvastennieuwsbrief die vooral bedoeld is voor de interne communicatie onder allen die betrokken zijn bij de Osse Halfvasten. Via de nieuwsbrieven worden nieuwtjes en wetenswaardigheden actief onder de aandacht gebracht van bijna 500 abonnees. Deze nieuwsbrieven worden volledig verzorgd door de redacteuren van onze commissie. Voor meer informatie over de nieuwsbrief, het archief, de verschijningsdata en het aanleveren van kopij kunt u hier klikken. Wilt u deze nieuwsbrief ook zelf ontvangen, klik dan hier om u aan te melden.

D-TV

De commissie doet regelmatig een beroep op de lokale televisiezender D-TV. Naast interviews en samenvattingen over het Osse carnaval, zijn ook commerciële boodschappen over Osse carnavalsactiviteiten op D-TV te zien.

Carnavalsevenementen Krant

Met de Carnavalsevenementen Krant wordt beoogd alle Ossenaren te informeren over de openbare carnavalsactiviteiten in Oss. De krant wordt volledig in eigen beheer van de SCVO gemaakt. Een compleet redactieteam, bestaande uit DTP-ers en tekstschrijvers, zorgen voor 28 pagina`s actueel leesplezier inclusief opmaak van advertentie. De krant wordt woensdag 15 februari 2017 verspreid in een oplage van circa. 26.000 stuks.

Voor meer informatie: Willy van Druten, e-mail: prvoorlichting@scvo.nl.


Commissieleden

Kathleen Fransen
Hans van den Brink
Niek Vincken
Roel Boerboom
Joop van Orsouw
Jack Post
Bram van de Ven
Anke Pennings
Irene Smeets
Stan Smits
Wesley van Vlijmen
Iris Aarts
Corine Goossens
Alphons Bakker
Robert van Vlijmen
Wim van der Graaff
Tessa van Harmelen
Peter van der Kraan
John van Boekel
René van Rooij
Elly Coolen


                                                 

Commissiecoördinator
Coördinator Hoffotografie
Coördinator online media
Techniek online media
Vormgeving, illustratie, DTP
Vormgeving, DTP
Vormgeving, DTP, content management online
DTP
DTP
Content management online media
Content management online media
Content management online media
Content management online media
Tekstschrijver
Tekstschrijver
Tekstschrijver
Tekstschrijver
Tekstschrijver jeugdactiviteiten
Gastschrijver
Gastschrijver
Tekstuele controle