Agenda
Er zijn nog geen data bekend.
Ook jeugd Viert us Anders Carnaval
Ook voor de jeugd geldt dit jaar Vierus Anders Carnaval: geen "gewoon" carnaval dit jaar, maar wel een carnavalsbeleving. Gewoon op de telefoon. Vanaf afgelopen maandag kunnen zij via INSTA (jeugdcarnavalinoss) en FB (jeugd carnaval SCVO) lekker bezig blijven in carnavalsstijl.
Wijer leze
In Memoriam Henk van Rosmalen
Afgelopen week is Henk van Rosmalen plotseling, op 81-jarige leeftijd, overleden. Jarenlang was hij actief in het Osse Carnaval en de SCVO. In vroegere tijden heeft hij CV de Vlaskoppen opgericht en in 1981 is hij toegetreden tot de Raad van 11 van de SCVO, wat hij 6 jaar gedaan heeft.
Wijer leze
Nieuw thema 2020-2021
Traditiegetrouw maken we op carnavalsdinsdag na de ossverbranding het nieuwe jaarthema bekend voor het volgende seizoen.
Wijer leze
Presentatie jerusalemachallenge
Op 11-11, normaal gesproken de opening van het carnavalsseizoen, deden we een oproep voor een carnavals-jerusalema-challenge. Om in deze bijzondere tijd, waarin zoveel niet kan, dat te bieden wat juist wel mag en zo het saamhorigheidsgevoel dat verbonden is aan Carnaval levend te houden.
Wijer leze
Oud en Nieuw
De SCVO wenst u een intiem kerstfeest en een hoopvol 2021.
Wijer leze
In memoriam Ina Abrahams
​Afgelopen week overleed Ina Abrahams, Koepvrouw en vaste leverancier van borduurwerk van onze Stichting CarnavalsViering Oss en vele andere carnavalsorganisaties en -vierders. Ina had een groot maatschappelijk hart, en zette zich in voor vele verenigingen.
Wijer leze
Extra oproep voor Jerusalema Challenge
Graag willen we nog een extra oproep doen voor het insturen van filmpjes voor de Jerusalema Challenge. ​We hebben al leuke inzendingen mogen ontvangen, maar hoe meer, hoe leuker natuurlijk!
Wijer leze
Deelname Jeruzalema Challenge
Zoals we vorige week aankondigden geven we jullie vandaag, op de 11e van de 11e, de instructies van de Osse Carnaval Jeruzalema Challenge.
Wijer leze
Vlag mag uit op 11-11
Op woensdag 11 november 2020 mag iedereen die 'm heeft, de vlag van het Ossenkoppenrijk hijsen!
Wijer leze
FeestDJ Danny M 11-11 Bal Editie
⚠️⚠️ CORRECTIE VAN LINK LIVESTREAM ⚠️⚠️ Vanwege technische redenen is de livestreamlink vanavond veranderd naar: https://youtu.be/mYgtjlu5pHw. Tot straks! Op woensdag 11 november 2020 zal er een livestream plaatsvinden vanuit het virtuele Ossekoppenplein. Initiatiefnemers DJ Danny M en Bram van de Ven verzorgen dit muzikale online spektakel vanaf 20:11 uur.
Wijer leze
Groot Osse Carnavals Jeruzalema Challenge
Om wat vrolijkheid en verbondenheid in deze lastige tijden te creëren omarmen we de 'Jeruzalema Challenge' vanuit de SCVO. Graag willen we iedereen uitnodigen binnen carnavals vierend Groot Oss om aan deze challenge deel te nemen. We zouden het resultaat (of wellicht meerdere resultaten) rond de feestdagen willen presenteren!
Wijer leze
Tentoonstelling “De Schrale Troost” in K26
Nu de carnavalsactiviteiten zijn afgelast blijft "De Schrale Troost" over, een expositie over Carnaval in het kunstenpodium K26 te Oss.
Wijer leze