Agenda
Er zijn nog geen data bekend.
BREAKING NEWS HALFVASTEN
Geen Halfvastenoptocht, geen Halfvastenfeest in de tent dit jaar. Maar de Halfvasten- organisatie zou de Halfvastenorganisatie niet zijn als ze niet toch een mooi feestje organiseren.
Wijer leze
Carnavalsseizoen afgesloten met traditionele Osverbranding
Vierus Anders Carnaval! En dat hebben we met z'n allen dit jaar gedaan.
Wijer leze
Ossiejacht verlengd tot zondag 21 februari
Het is nog carnavalsvakantie! Wil je je Ossiejacht poster laten hangen tot komende zondag de 21ste? Dan kun je met kinderen er deze week nog naar op zoek, nu de temperaturen ook wat beter worden.
Wijer leze
Winnaars Ossiejacht
Vierus anders carnaval! Het is hartverwarmend om te zien hoe de Ossiejacht door iedereen is gedragen, bedankt allemaal voor de ontzettend mooie foto's en filmpjes.
Wijer leze
Winnaars huisversierwedstrijd
Vandaag maken we de winnaars bekend van de huisversierwedstrijd! We willen iedereen bedanken voor de deelname en prachtige inzendingen!
Wijer leze
Update huisversierwedstrijd
Vandaag is de laatste kans om je in te schrijven voor de huisversierwedstrijd. Inschrijven kan nog tot vanavond 23:11 uur!
Wijer leze
Vierus Anders Carnaval op TV
Vanavond werd Virus Anders Carnaval in de huiskamer gebracht met een TV-show op DTV.
Wijer leze
Bram on Tour!
Vandaag (14 februari) trekt er een platte kar door het Ossekoppenrijk heen om carnavalvierend Oss in het zonnetje te zetten.
Wijer leze
Ossiejacht van start gegaan!
Onder het motto “Vierus anders Carnaval!” is de Ossiejacht van start gegaan. Door de hele stad zijn A3 posters opgehangen waar je naar opzoek kunt gaan!
Wijer leze
Herdenking Korenbeurs
Zoals elk jaar willen we ook dit jaar zeker aandacht vragen voor degenen die ons in het afgelopen jaar ontvallen zijn. Carnaval staat voor het gezamenlijk beleven, een lach maar zeker ook een traan.
Wijer leze
Raad van 11 maatregelen
Tijdens deze periode moeten we ons allemaal aan de Raad van 11 maatregelen houden. Gelukkig mogen, volgens regel 7, alle huizen versierd worden.
Wijer leze