Agenda
Urste Deinsdag van oktober dinsdag 6 oktober 2020 vanaf 20:11
Rabozaal de Lievekamp
Carnaval 2021 vrijdag 12 februari 2021 vanaf 13:10
Ossenkoppenrijk
Meer agendapunten >
Terug maandag, 18 nov 2019

56e Stadsprins: muzikant zwaait de scepter!

Tijdens het 11-11 Bal in een bomvolle Groene Engel is zaterdag de 56e Osse Stadsprins Arno II geïnstalleerd door President Robert-Jan Steegman. Geheel in de stijl van Star Wars werd hij samen met zijn Adjudant Twan onthuld.
​Stadsprins Arno II (van den Elzen) is 58 jaar oud en grafisch projectmanager van beroep. Samen met zijn echtgenote Dian heeft hij twee zoons, Kevin en  Steven. Arno loopt al lang mee in het Osse carnaval, als lid van de Krinkelkoppen waar hij ook Grootvorst was, als muzikant bij onder andere de Klooiers en als zanger tijdens het Ameezing Concert Carnavelesk. 

Adjudant Twan (Roelands) is 55 jaar en werkzaam bij Van Tienen Drankautomaten als verkoper. Hij heeft samen met zijn vrouw Saskia ook twee zoons, Koen en Bart. Hij is lid/secretaris van de Krinkelkoppen waar hij ook Grootvorst is geweest (net zoals Stadsprins Arno II). Twee echte vrienden die wekelijks samen gaan wandelen met nog een gezamenlijke passie: het carnaval in ons Ossekoppenrijk!

Samen met de zaterdag eveneens geïnstalleerde Jeugdprins Vic I en zijn Adjudant Daan regeren Arno II en Adjudant Twan het 56e Ossekoppenrijk met als motto ’Hosse in 't Osse’