Agenda
Er zijn nog geen data bekend.
Terug dinsdag, 29 sep 2020

Carnaval 2021 en haar voorseizoen

Als gevolg van alle geldende maatregelen rondom de COVID-19 situatie ziet de SCVO (Stichting Carnavals Viering Oss) zich genoodzaakt om haar openbare activiteiten niet voort te zetten tot de carnavalsdagen.
De SCVO zal haar 57e  verjaardag dan ook niet publiekelijk vieren tijdens de ludieke opening van het carnavalsseizoen op 6 oktober tijdens de “Ürste Deinsdag van oktober” in de Lievekamp. Ook zal er geen 11-11 bal plaatsvinden en er zal nu geen Stadsprins, Jeugdprins en Boerenbruidspaar onthuld worden. Het is een weloverwogen en moeilijk besluit omdat Carnaval ons allemaal erg na aan het hart ligt.

Als gevolg van de snel wisselende omstandigheden hebben we nog geen beeld hoe carnaval 2021 er uit zal gaan zien. Gedurende de komende maanden zullen we met onze achterban gaan bepalen wat er mogelijk is en wat past binnen de geldende regels. In de afgelopen periode hebben we al veelvuldig overleg gehad met de Gemeente Oss, diverse Osse carnavalsclubs en ook met de grootste 8 Brabantse carnavalssteden en dit zal de komende tijd uiteraard geïntensiveerd worden.

We rekenen op ieders begrip voor deze beslissing en vertrouwen erop dat iedereen verantwoord omgaat met de huidige situatie.