Agenda
Er zijn nog geen data bekend.
Terug donderdag, 24 dec 2020

In memoriam Ina Abrahams

​Afgelopen week overleed Ina Abrahams, Koepvrouw en vaste leverancier van borduurwerk van onze Stichting CarnavalsViering Oss en vele andere carnavalsorganisaties en -vierders. Ina had een groot maatschappelijk hart, en zette zich in voor vele verenigingen.
Samen met haar man Willy vormde zij een onmisbaar duo in het Oss openbaar Carnaval. Met de gevleugelde uitspraak “Ik naai,… en ik niet!” op de achterkant van hun kielen was de taakverdeling voor ieder direct duidelijk.

Jarenlang was ze, samen met haar man Willy, te vinden als Koepvrouw op zo’n beetje alle evenementen van de SCVO. Of je nou op een 11-11 bal kwam of op een Sokkenbal, overal stond Ina vol overgave achter haar Marktkraom met attributen van het Oss openbaar Carnaval.

Daarnaast was Ina zeker ook een bekende van alle carnavalsvierders vanuit haar borduur-activiteiten. Als je op het Ossekoppenplein rondwandelt zie je met zekerheid binnen enkele meters een borduursel van Ina, zoals de petjes van de Huppelkes en de ex-Huppelkes, de runtjes en kielen met borduursels in alle soorten en maten.

De liefde voor het Oss openbaar Carnaval zat diep, en het kon dan ook niet anders dan dat ook hun kinderen en kleinkinderen enthousiaste en betrokken carnavalsvierders werden.

We zullen Ina en haar toewijding erg gaan missen. “Ik naai niet meer….” 
 
Ben van den Elshout, President