Agenda
Er zijn nog geen data bekend.
Terug donderdag, 18 feb 2021

Afsluiting Vierus Anders Carnaval

‚ÄčOssekoppen en ossenekses,

Ik hoop dat jullie allemaal toch een beetje de carnavalsbeleving dit jaar hebben kunnen houden. Ik hoop dat de dingen die georganiseerd zijn goed ontvangen zijn! Ik heb links en rechts veel mensen gezien die met respect voor de regels toch wat invulling hebben gegeven aan Carnaval. Mooi om te zien hoe we dit met z'n allen netjes vorm hebben gegeven.

Iedereen bedankt voor het enthousiasme, de hulp en medewerking en niet te vergeten het hangen van de posters en versieren van huizen!! Een "opkomst" van meer dan 500 posters, van Laren, tot Groenlo, terug over Oss naar zuid Spanje, het was fantastisch!

Dit jaar was er een wat kleinere uitvoering van de Os die in de fik ging (of eigenlijk al verbrand was.... zoals alles al eerder opgenomen was). Ik hoop dat we ons toch een beetje samen hebben gevoeld, waarbij ieder op zijn eigen manier hier de gebruikelijke traan bij heeft weggepinkt.... Ik in ieder geval wel... omdat ik "elkaar" gewoon heel erg gemist heb en me juist nu realiseer hoe belangrijk dat is! Je weet pas echt wat je mist.... als het er niet is....

Blijf gezond en ik hopelijk tot snel!

Houdoe en Alaaf,

Ben van den Elshout
President SCVO

#vierusanderscarnaval #carnaval2021 Jeugd Carnaval SCVO, SCVO, Vrienden Van't Osse Carnaval, Oss op zunne Kop