Agenda
Er zijn nog geen data bekend.
Terug dinsdag, 15 feb 2022

Informatie kaartbezitters 11/11

De uitgegeven kaarten van afgelopen november zijn komen te vervallen. We hebben namelijk geen zicht meer op wie nog kaarten heeft etc. Daarnaast zal er nog een restrictie zijn van het aantal mensen (500). Daarom gaan we de kaarten omwisselen voor nieuwe kaarten. Dit gaan we doen woensdag 16 februari a.s. tussen 19:30 uur – 21:30 uur Dit gaan we doen bij het cultuurlokaal De Groene-engel (voorheen Café, dus niet bij de Brasserie).
In onze mail die u gehad hebt is verzocht uw kaarten te bewaren, deze heeft u nl nodig voor de omwisseling.
Alleen op vertoon van uw oude kaart kunnen wij u nieuwe kaarten verstrekken.
Mocht het zijn dat u destijds geen kaarten hebt besteld maar er wel recht op hebt, vanwege VOC lidmaatschap of omdat u vrijwilliger bent, dan kunnen we u op de reservelijst plaatsen. Geef dat ook even aan via podium@scvo.nl. We laten u dan na woensdag weten of het gelukt is kaarten voor u te reserveren.
Zodra we dit proces hebben afgerond kunnen we bepalen of er nog kaarten over gebleven zijn, die gaan dan de vrije verkoop in en zullen via de website van de Groene-Engel besteld kunnen worden vanaf donderdag 17 februari.
Reden dat we deze actie op deze wijze moeten ondernemen heeft te maken met de restricties die opgelegd zijn vanuit onze regering, we willen niet het risico lopen meer kaarten uit te geven dan de gelimiteerde 500 en daardoor in de problemen komen. Het is niet de manier zoals wij als SCVO voor ogen hebben maar gezien de tijd waarin we leven is het niet anders, we hopen op begrip hiervoor.
NB: let even op dat we stipt om 20:11 uur gaan onthullen om zo een mooie afterparty te hebben voor onze nieuwe stadsprins. Wees op tijd! en hou er ook nog rekening mee dat evt. het corona toegangsbewijs geldig is die avond.