Agenda
Jubileumfeest 55 jaar Raauw Ossekar zaterdag 22 april 2023 vanaf 18:30
Lido
Meer agendapunten >
Terug maandag, 2 jan 2023

Aanmelden R-OSS-ettenregen voor 25-1-2023

Na twee jaar geen R-OSS-ettenregen, is er komend jaar wel een R-OSS-ettenregen. Eenmalig is er een inhaalslag, hetgeen betekent dat de vrijwilligers die de afgelopen twee jaar recht hadden op een R-OSS-et ook kunnen worden voorgedragen

Het Osse Carnaval kent vele vrijwilligers in allerlei hoedanigheden. Sommigen staan in de publieke belangstelling maar velen zijn ook actief achter de schermen.


Sinds het seizoen 2012-2013 kent de SCVO de zogenaamde R-OSS-ettenregen, waarbij vrijwilligers welke al een veelvoud van 11 jaar actief zijn in het OsseCarnaval een keer (extra) in het zonnetje worden gezet.
Te denken valt hierbij uit mensen uit een carnavalsvereniging, een kapel, of een individueel die al 11 jaar of meer meedoet aan de optocht. Maar ook valt te denken aan mensen welke zich in zetten op een school, in een buurthuis of een voetbalvereniging welke zich al jaren lang hard maakt voor het vieren van Carnaval.  Hiervoor is inmiddels een regelement opgesteld om de bedoeling van deze ‘R-OSS-et van de Prins’ duidelijk te maken. Dit regelement is te vinden op de website www.scvo.nl .

In het regelement is een voorbeeld opgenomen van de rekenmethode welke wordt gehanteerd bij de beoordeling.  (zie bijlage)


Aanmeldingen voor dit seizoen moeten VOOR 25 januari 2023    binnen zijn en per mail gericht worden aan: voc@scvo.nl. Deze dienen voorzien te worden van een duidelijke onderbouwing qua opbouw en tekst. .

De R-OSS-ettenregen zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 11 februari 2023 van 15.00 tot 18.00 uur in onze Residentie H 3x11 aansluitend op de intocht van onze Stadsprins.