Agenda
Jubileumfeest 55 jaar Raauw Ossekar zaterdag 22 april 2023 vanaf 18:30
Lido
Meer agendapunten >
Terug vrijdag, 27 jan 2023

Alaaf!

Het kan weer, het mag weer, dus doen we het ook lekker weer!
Naast het programma op het Ossekoppenplein op de Eikenboomgaard kun je dit jaar ook ouderwets carnavallen bij Onsz. Op zaterdag 19 februari opent feestpaleis Onsz, vroeger de Ontmoeting, haar deuren om 20.30 uur voor een avondje hossen en gezelligheid tijdens Alaaf!​
Vergeet die avond niet oe foutste pekske aan te trekken want je kunt los gaan op Q Music’s Foute Uur, wat garant staat voor een hoop foute gezelligheid.
Ook een optreden van... ’die clown en die acrobaat’… mag je niet missen. Het dynamische duo Gassie & Adriaan brengt je happy hardcore beats en een spetterend energiek optreden! Fijn om lekker even mee te springen dus!
Als klap op de vuurpijl verwelkomt Alaaf! ook nog the Allstarz. Deze formatie staat garant voor een complete feestavond, want zo sta je het ene moment nog mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld of te glibberen op urban-vuur.

Kortom, een avond om niet te missen. Alaaf! gaat door tot 03.00 uur ’s nachts dus ben je klaar met hossen in de tent, kom dan nog even stuiteren bij Onsz!

Info & Tickets: www.ossekoppenrijk.nl