Agenda
Jubileumfeest 55 jaar Raauw Ossekar zaterdag 22 april 2023 vanaf 18:30
Lido
Meer agendapunten >
Terug vrijdag, 27 jan 2023

Het Betere Feest

Je hebt ok feestjes…. Je hebt goeie feestjes…. En je hebt ’t Betere Feest! ​Ga je zondag d’n Optocht kijken? Blijf dan lekker plakken bij Onsz op de Eikenboomgaard en zak eens lekker door tot in de laatste uurtjes op ’t Betere Feest.
Vanaf 20.30 uur ben je welkom om mee te lallen, dansen, springen en hossen op dé carnavalsavond van CV de Hekkesluiters. Geniet van een optreden van niemand minder dan ‘Schorre Chef’ welke we allemaal kennen van de razend populaire hit ‘Ik moet Zuipen!’. Vermoedelijk zal het bier rijkelijk vloeien tijdens het optreden van deze Chef!
Meer muzikaal vermaak wordt verzorgd door liveband NOAH. Dit muzikale zestal brengt je een bonk gezelligheid in de vorm van guilty pleasures tot aan de vetste tracks van dit moment. Oude rockklassiekers en de leukste meezingers mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Een leuke bijkomstigheid zijn de looks van de wonderschone, blonde vocaliste Britt … dat word genieten dus!
Nog niet overtuigd om deze avond bij te wonen? Dan tref je óók nog eens niemand minder dan Papa Lauda op het podium aan. De doorgewinterde après ski zanger Papa Lauda zet ieder bierfest, feesttent, kroeg, foute party, festival of kantine op zijn kop. 100% feestelijk, een hoog mee-schreeuwgehalte, schaamteloos – maar lekker – fout en vooral onwijs gezellig. Gas erop!

Genoeg reden om lekker te komen doorzakken tot in de late uurtjes. ’t Beter Feest eindigt om 03.00 uur.

Info & Tickets: www.ossekoppenrijk.nl