Agenda
Er zijn nog geen data bekend.
Terug zaterdag, 8 apr 2023

55 jarige Raauw Ossekar viert feest, en hoe!!

Deze Prinselijke Carnavals Stichting is opgericht in 1968 in destijds een hagelnieuwe wijk van Oss, de Ruwaard. Het carnaval in de Ruwaard werd direct een groot succes en duizenden Ossekoppen hebben hun weg naar de feestzalen van de “ROK” gevonden. Meer dan 50 Grootvorsten en bijna evenveel Adjudanten, een eindeloze rij leden van de Raad van Elf, wagenbouwers en Dansmariekes, hebben samen met vele vrijwilligers de carnavalsfeesten klank en kleur gegeven. De Raauw Ossekar is altijd herkenbaar aan de rood-witte clubkleuren en - niet over het hoofd te zien - de steek met veren bij alle Raadsleden

Een 5x11 jubileum moet goed gevierd worden en dat gaat de Raauw Ossekar ook doen. Op 22 april is in Cafe-Zaal ‘t Lido een receptie, en een feestavond met live muziek van Feestband Hike. De receptie is van 18.30 tot 20.00 uur. Verenigingen en andere bezoekers kunnen dan de jubilerende Raauw Ossekar feliciteren. 

Om acht uur begint dan de feestavond. De dansgarde van de ROK opent het feest. Daarna zal Hike met veel dampende en swingende covers voor het entertainment zorgen. Hike is door Party Awards al meermalen uitgeroepen tot populairste feestband van Nederland. De band zorgt voor een divers repertoire en een avond vol humor en energie. En een stevig stuk muziek, dus dat wordt meedansen en -zingen met nieuwe, maar ook oude songs. De drive-in Discotheek van Feest DJ Alex vult alle Hike-loze momenten naadloos op met zijn daverende partymuziek. Als het feest afgesloten wordt om 01.00 uur kan iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaan. De eerste stappen op weg naar het 6x11 feest van de Raauw Ossekar!!!

Voor meer ROK, zie www.raauwossekar.nl