Agenda
Er zijn nog geen data bekend.
Vierus Anders Carnaval op TV
Zaterdag 13 feb. Vanaf 19:00 uur Vierus Anders Carnaval op D-TV.
Wijer leze
Huisversierwedstrijd
​In de week voor Carnaval gaan we met z'n allen sfeer maken. Doe jij ook mee, en versier jij je huis? Tijdens Carnaval, vanaf komend weekend, zijn zo veel mogelijk huizen in het Ossekoppenrijk versierd! Op carnavalsdinsdag maken wij de winnaars bekend. Wie meedoet, speelt mee voor leuke, lokale prijzen.
Wijer leze
Welkom bij de Ossiejacht
Vanwege de maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan, kunnen dit jaar helaas een heleboel carnavalsactiviteiten niet doorgaan. Maar onder het motto “Vierus anders carnaval!” worden er allerlei leuke alternatieve ideeën opgepakt en met trots presenteren wij bij deze: De Ossiejacht!
Wijer leze
Kwatette, hét carnavalskwartet
Vierus Anders Carnaval, maar natuurlijk wel samen! Knollenrijk, Krullendonk, Ossekoppenrijk en Rottenrijk krijgen hun eigen ludieke kwartet.
Wijer leze
Ook jeugd Viert us Anders Carnaval
Ook voor de jeugd geldt dit jaar Vierus Anders Carnaval: geen "gewoon" carnaval dit jaar, maar wel een carnavalsbeleving. Gewoon op de telefoon. Vanaf afgelopen maandag kunnen zij via INSTA (jeugdcarnavalinoss) en FB (jeugd carnaval SCVO) lekker bezig blijven in carnavalsstijl.
Wijer leze
In Memoriam Henk van Rosmalen
Afgelopen week is Henk van Rosmalen plotseling, op 81-jarige leeftijd, overleden. Jarenlang was hij actief in het Osse Carnaval en de SCVO. In vroegere tijden heeft hij CV de Vlaskoppen opgericht en in 1981 is hij toegetreden tot de Raad van 11 van de SCVO, wat hij 6 jaar gedaan heeft.
Wijer leze
Nieuw thema 2020-2021
Traditiegetrouw maken we op carnavalsdinsdag na de ossverbranding het nieuwe jaarthema bekend voor het volgende seizoen.
Wijer leze
Presentatie jerusalemachallenge
Op 11-11, normaal gesproken de opening van het carnavalsseizoen, deden we een oproep voor een carnavals-jerusalema-challenge. Om in deze bijzondere tijd, waarin zoveel niet kan, dat te bieden wat juist wel mag en zo het saamhorigheidsgevoel dat verbonden is aan Carnaval levend te houden.
Wijer leze
Oud en Nieuw
De SCVO wenst u een intiem kerstfeest en een hoopvol 2021.
Wijer leze
In memoriam Ina Abrahams
​Afgelopen week overleed Ina Abrahams, Koepvrouw en vaste leverancier van borduurwerk van onze Stichting CarnavalsViering Oss en vele andere carnavalsorganisaties en -vierders. Ina had een groot maatschappelijk hart, en zette zich in voor vele verenigingen.
Wijer leze
Extra oproep voor Jerusalema Challenge
Graag willen we nog een extra oproep doen voor het insturen van filmpjes voor de Jerusalema Challenge. ​We hebben al leuke inzendingen mogen ontvangen, maar hoe meer, hoe leuker natuurlijk!
Wijer leze
Deelname Jeruzalema Challenge
Zoals we vorige week aankondigden geven we jullie vandaag, op de 11e van de 11e, de instructies van de Osse Carnaval Jeruzalema Challenge.
Wijer leze