Agenda
Er zijn nog geen data bekend.

Stadsprins Theun d’n Twidde en zijn Adjudant Wesley

Zaterdagavond 12 november is in de zaal van de Groene Engel de 59e Osse Stadsprins onthuld. Theun d’n Twidde (Theun Schellekens) en ex-Raad-van-11-genoot, mede-bril-drager, oud-concullega en goede vriend Adjudant Wesley van Vlijmen mochten ‘los’ na maandenlang geheimhoudingsplicht. Onder het motto “Oss, dubbel L’Oss” gaan ze er komend carnavalsseizoen een groot feest van maken.

Theun (37) is geboren in Veghel, heeft gestudeerd in Amsterdam en is sinds 2009 actief in Carnavalsvierend Ossekoppenrijk. Aanvankelijk als lid van de Raad van 11 van de SCVO, later binnen diens PR-commissie en commissie Beleving. Hij is in 2019 als boer Tinus in de onecht verbonden met boerenbruid Caat, maar heeft zich ook ingezet voor Samen Carnaval In Oss en niet te vergeten jarenlang als PR-man en secretaris van CV de Hekkesluiters. Hij is werkzaam als support engineer bij MobiCoach te Oss en woont samen met vriendin Chantal op Ussen, met twee katers Flynn en Vito en een aquarium vol vis.

Wesley (29) is een geboren Ossenaar. Hij is inmiddels verhuisd van de Ruwaard tot de Oude Litherweg, van nieuwbouw tot Vogelwijk en gaat komend jaar weer door naar de Oijense-Zij Noord. Dat doet ie goed, samen met verloofde Lian en hun hond Lola de Morkie. Ook Wesley is geen onbekende in het Osse Carnaval. Hij is net zo goed lid geweest van de Raad van 11 van de SCVO, regelde scholenbezoeken, maakt tot op heden onderdeel uit van de PR-commissie van de SCVO en is niet weg te denken als onderdeel van de feestcommissie van CV de Hekkesluiters. In het dagelijks leven kun je hem tegenkomen als makelaar bij Van der Krabben te Oss, is hij trots onderdeel van hun CV ’t Krabke, en mede-organisator van speciaalbierfestival Pruuven.

“We hebben er kei veel zin in. Oss, Dubbel L’Oss!”