Agenda
Er zijn nog geen data bekend.

Commissie PR en Voorlichting

Publiciteit voor het Osse carnaval

Publiciteit is vandaag de dag een van de belangrijkste succesfactoren voor het slagen van een evenement. Daarom bestaat onze commissie niet alleen uit tekstschrijvers,vormgevers en online-technici, maar behoren ook de pr-leden van andere commissies tot onze commissie. Zodat we alle pr-mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Hieronder passeren ze de revue.

 

SCVO-website en online activiteiten

Uit het huidige medialandschap zijn de online media niet meer weg te denken en carnavalsvierend Oss mag daarin niet ontbreken. Denk hierbij niet alleen aan de SCVO-website, maar ook aan de sociale media Facebook, Twitter en Instagram. Vele commissies hebben op de website een eigen pagina, en daarnaast eigen online-accounts. Ieder kent immers een eigen doelgroep, maar samen brengen ze @carnavalinoss en #carnavalinoss tot leven. Bezoek de pagina's eens!

 

Drukwerk

Door de unieke samenwerking met Compleet Print beschikt de commissie PR&Voorlichting over een scala aan mogelijkheden om commissies te ondersteunen met op maat gemaakt drukwerk zoals posters, flyers, postcards, entreekaartjes, uitnodigingen, enzovoort. De opmaak wordt verzorgd door de vormgeverers van de commissie, het drukwerk door de vakmensen van de drukkerij.

 

Persvoorlichting

Regelmatig worden door de commissie perspresentaties georganiseerd voor de lokale pers. Maar ook in het versturen van persberichten naar de lokale media heeft de commissie PR & Voorlichting een actieve en coördinerende rol.

 

Pagina's weekblad Regio Oss

In aanloop naar de vijf carnavalsdagen verschijnt met regelmaat een dubbele pagina met actueel carnavalsnieuws in weekblad Regio Oss. Tevens is de pagina voorzien van de logo's van alle sponsoren. De redactie hiervan is in handen van de Commissie PR & Voorlichting in samenwerking met weekblad Regio Oss.

 

Nieuwsbrief

De SCVO nieuwsbrief verschijnt vier keer per seizoen en is vooral bedoeld voor de interne communicatie binnen de SCVO en alle verenigingen, clubjes, kapellen, besturen, Hoogheden, sponsoren, enzovoorts. Daarnaast verschijnt ook een aantal maal per seizoen de Halfvastennieuwsbrief die vooral bedoeld is voor de interne communicatie onder allen die betrokken zijn bij de Osse Halfvasten. Via de nieuwsbrieven worden nieuwtjes en wetenswaardigheden actief onder de aandacht gebracht van bijna 500 abonnees. Deze nieuwsbrieven worden volledig verzorgd door de redacteuren van onze commissie. Voor meer informatie over de nieuwsbrief, het archief, de verschijningsdata en het aanleveren van kopij kunt u hier klikken. Wilt u deze nieuwsbrief ook zelf ontvangen, klik dan hier om u aan te melden.

 

D-TV

De commissie doet regelmatig een beroep op de lokale televisiezender D-TV. Naast interviews en samenvattingen over het Osse carnaval, zijn ook commerciële boodschappen over Osse carnavalsactiviteiten op D-TV te zien.

 

Carnavalskrant

Met de Carnavalskrant wordt beoogd alle Ossenaren te informeren over de openbare carnavalsactiviteiten in Oss. De krant wordt volledig in eigen beheer van de SCVO gemaakt. Een compleet redactieteam, bestaande uit vormgevers en tekstschrijvers, zorgen voor 48 pagina`s actueel leesplezier inclusief opmaak van advertentie.

 

Voor meer informatie: Kathleen Fransen, e-mail: pr@scvo.nl.


Commissieleden

Kathleen Fransen
Hans van den Brink
Niek Vincken
Roel Boerboom
Joop van Orsouw
Jack Post
Erik Van Oosten
Anke Pennings
Irene Smeets
Wesley van Vlijmen
Stan Smits
Iris Aarts
Jennifer Noorloos
Alphons Bakker
Robert van Vlijmen

Voorzitter
Coördinator Hoffotografie
Coördinator online media
Techniek online media
Vormgeving, illustratie
Vormgeving
Vormgeving
Vormgeving
Vormgeving
Redactie online
Redactie online
Vormgeving, redactie online
Vormgeving, redactie online
Tekstschrijver, tekstuele controle
Tekstschrijver