Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug woensdag, 24 nov 2010

carnavalsquiz vervangt slappe klets

Beste carnavalsvierders, Sinds jaar en dag organiseert “Doet Hier Iets” vrijdag voor carnaval de alom bekende ‘Slappe Klets’ avond. Deze gezellige avonden vinden plaats in de Groene Engel, met medewerking van de Blue Band. Om die avond eens op een andere manier in te vullen, zijn we op het idee gekomen om een carnavalsquiz te organiseren waarbij meerdere clubs zijn betrokken. Op deze wijze kunnen we dan met z’n allen de carnaval gezellig inluiden.

​De bedoeling is dat er van elke carnavalsclub/kapel twee afgevaardigden aan de quiz deelnemen. Vanzelfsprekend ondersteund door de rest van zijn/haar club of kapel. Daarnaast is ook de individuele carnavalsvierder van harte welkom om deel te nemen.
Kortom, iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te doen !!! Natuurlijk zijn er ludieke carnavalsprijzen te winnen, maar de eeuwige roem is  eigenlijk datgene waar je voor moet gaan (met je club), want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste !!! Hebben jullie zin om er samen met ons een gezellige avond van te maken?! Geef je dan nu op als deelnemer (individueel of met je gehele club/kapel) vóór 14 januari 2011 via:
heikkikorpela@gmail.nl 
Met vriendelijke carnavals groeten,
Doet Hier Iets