Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug dinsdag, 14 dec 2010

Tonproatoavond weer een succes

Afgelopen zaterdag 15 december werd er voor een uitverkochte zaal bij Vivaldi voor de 7e maal de Osse Tonproatoavond gehouden. Hoewel de zaal al om zeven uur open ging, stonden er al verschillende gasten te wachten om een mooi plekje uit te zoeken. Vanaf half acht begon de Osse Blue band te spelen. Zij verzorgden de hele avond de muzikale omlijsting.
​Vanaf acht uur wisselde de ene tonproater de andere af. In een sneltreinvaart kwamen onder meer Berry Knapen, Wiel Peerlings, Robert van lamoen, Frans bevers, Hans Eijkemans, Cees Coolen en de Keps voorbij. Dit alles onder de titel: "Efkes Anders". Dit jaar werden er kaarten en passe-partouts verloot die Winterland Oss beschikbaar had gesteld. Ook was er nog een speciaal optreden van Frans de Poot met zijn vermaarde Smartlappen. Al met al een zeer geslaagde happening. Het was al weer in de kleine uurtjes dat de gasten huiswaarts keerden.

Het Illuster Bruurschap organiseert volgend jaar op zaterdag 10 december de 8e tonproatoavond. Noteer deze avond alvast in de agenda.