Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zaterdag, 1 jan 2011

Ut 5de Groat Oss Neijjaorsfist

11 is het gekkengetal. En het getal van carnaval. Traditiegetrouw wordt het carnavalsseizoen dan ook geopend op 11 november. Nu zijn we met zijn allen het jaar 2011 ingegaan, wat voor carnavalsvierend Oss uiteraard niet mag ontgaan als een bijzonder jaar. We kunnen zodoende niet beter beginnen dan met een spetterend feest. En jawel: Ut 5de Groat Oss Neijjaorsfist komt eraan.
​CV ’t Ken Net, CV De Foempers en SCVO brengen u de enige echte nieuwjaarsreceptie waar carnavalsvierend Oss en omgeving een gelukkig nieuw jaar kan beginnen. In vergelijking met vorige jaren is het programma verkort om er een zo groot mogelijk feest van te maken. Op 8 januari opent het verrassend veelzijdige Vivaldi om 20:00 haar deuren voor het grote publiek. Stadsprins Tom I en zijn adjudant Erwin zullen u samen met zijn Raod van Elluf en Prinsengarde hartelijk verwelkomen. De Krinkelbloazers nemen de eerste klanken voor hun rekening, gevolgd door een tot nog toe zeer geheime act van de verschillende Hoogheden. Na nog één keer afgeteld te hebben voor 2011 blaast Vrug Ligt u onder het genot van een oliebol verder de avond in.
Verder verzorgt de Elberco drive-in show de muziek tot om 23:30 de allround entertainer en zanger Jack Kunkels het roer overneemt. Bekend van mega après-ski hits zoals “Gooi die remmen los” en “Blijf zoals je bent”, Jack is van alle markten thuis en weet er altijd een feest van te maken. Samen met Elberco zal hij een geweldige avond neerzetten vol gezellige meezingers en wervelende dansnummers.
Niks is te gek voor 2011, en dus ook niet voor ut neijjaorsfist. Er wordt voor gezorgd dat dit nieuwe jaar een carnavaleske opening krijgt om nooit te vergeten. Een stukje elluf in tweeduizendelf. U bent van harte welkom op zaterdag 8 januari 2011, vanaf 20:00, in Vivaldi.