Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zondag, 2 jan 2011

De Osse Eigen Pronkzitting derde editie op 14 en 15 januari 2011

OEPZ is al bijna niet meer weg te denken uit het Osse carnaval. Op 14 en 15 januari zal de derde editie plaatsvinden, wederom in ’t Oude Theater en de voorbereidingen zijn in volle gang. Kaarten zijn te koop voor 11,- bij Opera for Men in de Kerkstraat. Vorig jaar gaven diverse Osse verenigingen acte de présence. Vanaf 20.00 uur zat de stemming er meteen goed in en er werd gefeest tot in de kleine uurtjes. Debutant Joop van Orsouw kreeg de lachers op zijn hand als tonprater “Hasje van Torre”. Hij stak de draak met onder andere Peter van Hoogstraten, die in het verleden regelmatig het carnavalspodium betrad als “Kloot Willie van de Mettegeupel”. Joop zal ook tijdens komende OEPZ de ton betreden. Peter van Hoogstraten is met zijn kapel Dázeikoe dit jaar voor het eerst te bewonderen op het OEPZ podium.

​Ook dit jaar brengen we weer een goed gevulde show van eigen bodem. Naast Joop van Orsouw en Dweilkapel Dázeikoe zijn de volgende Osse verenigingen te bewonderen: Los Zand, De Krinkelkoppen, De Klooiers, De 3de Helft, Balletschool Dimphy, Vrüg Ligt, De Krinkelbloazers, Nie Duk Zat en CV ’t Ken Net. Als externe tonprater is dit jaar Rob Scheepers uit Sterksel gecontracteerd. Na de voorstelling, rond 23.30 uur, gaat een deel van de tafels en stoelen aan de kant voor het feest. We trappen af met Maarten Kling en Petra van Hinthum die enkele feestnummers ten gehore gaan brengen. Tot ongeveer 2.00 uur kan er volop gedanst en nagepraat worden. Voorafgaand aan de voorstellingen, zowel op vrijdag als op zaterdag, kan er in D’n Toei gegeten worden. Er is een speciaal OEPZ menu samengesteld voor 11,- per persoon. Via info@oepz.org kunnen reserveringen voor het eten gemaakt worden.
De voorstellingen op 14 en 15 januari in ’t Oude Theater beginnen om 20.00 uur. Zorg dat je erbij bent. Meer informatie en een terugblik op de afgelopen 2 jaar op de site.

www.oepz.org