Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug woensdag, 2 feb 2011

Als je er niet meer van kan winnen, dan neem je ze over

Zo gaat het misschien in het bedrijfsleven, gelukkig gaat het zo niet in de carnavalswereld. Nee,de Krinkelkoppen en de Foempers hebben elkaar gevonden doordat zij twee grote raakvlakken hebben, de wagenbouw en de residentie de Rusheuvel. Wat raakvlak 1 (wagenbouw) betreft, zit er In beide verenigingen een hoop technische ervaring en door dit bij elkaar te brengen denken wij een gezonde basis te hebben om in de toekomst nog vele grote wagens te kunnen bouwen.

​Er wordt zelfs in de wandelgangen gesproken over twee wagens per jaar. De jongere garde van de twee verenigingen staan te popelen om zelf een wagen te bouwen. En wat is er mooier om dit onder toezicht van de oudere garde te doen. De ruimte om dit te kunnen realiseren is op dit moment in aanbouw, dus wie weet gaat dit goed komen
Nu dan nog een klein stukje over het tweede raakvlak (Residentie De Rusheuvel). De Foempers zagen al één jaar eerder als de Krinkelkoppen dat de Rusheuvel een toplocatie is als het gaat over een feestje vieren, het optochtbal in 2010 liet dit zien. De sporthal was toen omgetoverd in een grote carnavalstempel. Dit jaar gaan ze het  nog eens dunnetjes overdoen op 12 februari met de PROUD TO BE FOUT party. Heel Oss en omstreken moet hier bij zijn.
Ook de Krinkelkoppen zijn sinds november 2010 van de partij in de Rusheuvel en wel in het sportcafé
Dat sindsdien Residentie is van de club. Met een zeer geslaagd elf-elf bal en een kei gezellig kerstfestijn zijn we inmiddels genesteld en hebben er alle vertrouwen in dat we samen met de Foempers en carnaval vierend Oss een grandioze carnaval tegemoet gaan. Iedereen is dan ook welkom bij ons het komende carnaval in de rusheuvel
Kijk voor ons programma in de speciale carnavalskrant of in verschillende advertenties,daarnaast kan je natuurlijk  nog alles lezen op:
http//www.krinkelkoppen.nl
http://www.foempers.nl/
http://www.rusheuvel.nl/