Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug dinsdag, 22 feb 2011

Boeren verloving

Op 20 februari 2011 zijn tijdes het 50+Bal in Vivaldi, Toon van Harrie van de Sloikes, Sloikesboer uit Oss & Marietje van Tien en Has de postbooi uit Nisserooi, van beroep Poetsvrouw, verloofd. Het is een schon stel nie? Op 8 maart zullen ze tijdens de Boeren Mert op het Ossekoppenplein op D'n Heuve in het onecht treden. Dit wordt vooraf gegaan door een ware Boeren Tocht der Tochten van de bruidstoet die 's ochtends start bij Bellevue en via het City Hotel en de Rusheuvel eindigt op het Ossekoppenplein. Het bruidspaar zou het leuk vinden als u massaal aanwezig bent op hun dag.

​Vanaf 10:30 uur is iedereen van harte welkom om zich aan te sluiten bij de bruidsstoet. Gestart wordt bij het verzamelpunt Belleveu. Zo rond 11:15 uur zal de stoet aankomen bij het City Hotel om daar te genieten van een uitgebreide BoerenBrunch. Deze wordt geserveerd aan alle gasten die deze vooraf voor €12,50 all-in hebben gereserveerd via BB@scvo.nl. Vervolgens vertrekt de stoet naar de Krinkelkoppen in de Rusheuvel, voor de ondertrouwceremonie door Hans Boerboom. Al diegenen die bezwaar hebben kunnen dan voor de laatste keer hun stem laten horen. De laatste etappe van de bruidstoet is richting Ossekoppenplein op D'n Heuvel. Hier wordt het huwelijk bekrachtigd. Stadsprins Tom I zal daar het paar in de onecht verbinden, waarna er gelegenheid is om het paar te feliciteren.

Oproep!!
De ceremoniemister roept iedereen op om op die dag te verschijnen als boer of boerin zoals in vroegere tijden. Echter ook moderne boeren en boerinnen zijn van harte welkom. Als u zich wilt aansluiten bij deze Tocht der Tochten kunt u zich wenden tot BB@scvo.nl.