Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug donderdag, 6 okt 2011

INSCHRIJVEN VOOR HET 31e MAASLANDS CARNAVALS LIEDJES FESTIVAL

Het enige echte (Maaslands) Carnavalsliedjesfestival in Oss is dit najaar op zaterdag 19 november. Deelnemers kunnen zich al aanmelden. Muzikaal en carnavalsliefhebbend Oss denkt -tussen zomerzon en regenbuien door- toch al aan het komende carnavalsseizoen. De eerste festiviteiten zijn al begonnen tenslotte! Na de eerste 11-11 feesten wordt in D’n Iemhof het MCLF, een avond vol originele carnavalsliedjes, weer gehouden.

​Bekende namen zullen dan op het podium weer hun grollen, ludieke teksten en kunstige melodieën vertonen, samen met een van de vele Maaslandse dweilkapellen.  Heb je zelf een goed gevoel met een eigen lied, maar heb je geen contacten met een kapel, meldt je dan toch aan bij de organisatie, zij helpen je verder om toch mee te doen. En is een nieuw gemaakt lied voor jou te hoog gegrepen, maar vindt je het toch erg leuk om mee te doen? Ook dan ben je welkom op het podium. Dat kan dan met een opname van een bestaand lied waar jij een leuke tekst op hebt gemaakt.
Kortom, voor iedereen die carnaval diep in het hart heeft en plezier heeft in het zingen is het Maaslands Carnavals Liedjes Festival the place to be!Geïnteresseerde deelnemers kunnen een inschrijfformulier en een reglement aanvragen bij Frank Mientjes, Kromstraat 71, 5345AA in Oss, tel. 0412 645372 of via mclf@raauwossekar.nl. De (verlengde) uiterste inschrijf datum is 15 oktober.