Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug donderdag, 1 dec 2011

WORDT JIJ DE JEUGDGROOTVORST VAN DE RAAUW OSSEKAR?

P.C.S. de Raauw Ossekar is op zoek naar jongens of meisjes die carnaval op een bijzondere manier willen meemaken. Er wordt namelijk gezocht naar een duo dat het leuk vindt om dit seizoen Jeugdgrootvorst en –adjudant bij de Raauw Ossekar te zijn. Jongens en meisjes van 10 – 12 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden. De Jeugdgrootvorst en zijn Adjudant worden gekozen door een zeer speciale geheimraad. Zij zijn tenslotte een seizoen lang de bijzondere vertegenwoordigers van deze Osse carnavalsstichting. Met alle eretekenen die bij de functie horen, zoals de medailles, een scepter en kleding die bij hoogwaardigheidsbekleders past. Alle regels die erbij horen zijn op te vragen bij de Raauw Ossekar: president@raauwossekar.nl.
​De jeugdgrootvorst, dit jaar Oskaris VIII en zijn of haar Adjudant gaan mee met uitgaande bezoeken van de Raad van Elf, zijn natuurlijk de lievelingen van de dansgardes en komen in het voetlicht bij vele carnavalsfeesten. Zoals de ontvangst door de jeugdprins van de stad Oss in het gemeentehuis op zondagmiddag en het Sokkenbal. 
De meeste tijd zal het jeugdige duo voorop lopen met de feestmuziek in de polonaise in wijkcentrum de Hille en een hoop lol maken. De Jeugdgrootvorst en –adjudant zijn daar natuurlijk iedere carnavalsmiddag. Daar staat dan een hele leuke carnaval, beroemdheid en iets geweldigs om op terug te kijken op hen te wachten. De onthulling van de Oskaris VIII en zijn Adjudant vindt plaats op zondagmiddag 22 januari 2012 in De Hille aan de Looveltlaan 25 in Oss
Uiterste aanmelding op 18 december 2011. 
Zie ook www.raauwossekar.nl voor meer info.