Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug maandag, 5 dec 2011

Win kaarten voor de Tonpraotaovond

De SCVO heeft enkele kaarten weten te bemachtigen voor de Tonpraotaovond op 10 december as in Vivaldi. Deze kaarten worden verloot onder alle volgers Twitter en Facebook. Wat moet je doen: Volgens ons op Twitter en retweet het bericht waarin we vertellen over deze actie. Of: vind onze Facebookpagina leuk en deel het bericht over deze actie. Doe je het allebei dan maak je nog meer kans.
​Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je niet van gokken houd en zeker wilt weten dat je kaarten hebt voor deze super avond met de beste tonpraoters. Het programma staat als een huis! Met oa Pierre van Helden, Rien Bekkers, Kitty Goverde en Jasper van Gerwen. Tussen de acts en in de pauze speelt voor U de “Blue Band”. Daarnaast is er een verrassend optreden van het komisch duo de “Two Petjes” Rien van Genugten, Rob Scheepers en natuurlijk de bekende Harry Mens. 
Kaarten winnen doe je op Facebook en Twitter. Kaarten kopen doe je bij: 
Opera for man (Kerkstraat), Bellevue (Ridderstraat) en Vivaldi (Molenstraat). U kunt ook bestellen bij H.Smeets (0412-646534) of via hlp.smeets@tiscali.nl Toegangskaarten kosten € 12,50.