Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug maandag, 21 okt 2013

Bekendmaking van de nieuwe grootvorst(in) Krinkelkoppen

Op zaterdag 9 november 2013 maakt prinselijke carnavalsvereniging de Krinkelkoppen uit Oss haar nieuwe grootvorst bekend. Wij willen graag het evenement onder uw aandacht brengen en hopen dat u redactioneel aandacht aan het evenement kunt schenken.
Het is alweer bijna zover. Het carnavalsseizoen is begonnen en het 11-11 bal van de Krinkelkoppen is weer in zicht.
Op 9 November 20:00u zal er tijdens een leuke en gezellige feestavond bekend worden gemaakt welke heer of dame dit jaar het voortouw zal gaan nemen bij prinselijke carnavalsvereniging de Krinkelkoppen. En wie zijn of haar rechterhand zal gaan worden!! Ook dit is natuurlijk erg belangrijk want de nieuwe grootvorst of prinses kan het natuurlijk niet zonder adjudant klaarspelen. De uitverkorene krijgt een druk jaar met veel leuke dingen en vele uitdagingen.
Hij/zij vertegenwoordigd niet alleen PCV de Krinkelkoppen maar ook het carnaval in het algemeen. Het gaat weer een hele gezellige avond worden en we hopen op veel bezoekers.
De entree is vrij en iedereen is welkom.

De volgende dag, zondagmiddag 12:00u, is ons inmiddels traditionele Doopfeest en staat in het teken van nieuwe vrijwilligers en diens taken. Ook de mensen die alreeds hun diensten ten toon hadden gesteld en nu een nieuwe taak hebben, of erbij hebben, worden niet vergeten. Al deze mensen worden " gedoopt" om zo het nieuwe carnavalsseizoen in te kunnen. Dit Doopfeest gaat om 12 uur van start onder leiding van onze huisdoper Bart dun Doper. Onze kapel ‘de Krinkelbloazers’ zal zijn best doen om het geheel muzikaal bij te staan. Ook dit is een entree vrij-toegankelijke feestochtend. Kom eens langs en proef de vriendelijke feestelijke sfeer bij de Krinkelkoppen.