Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug woensdag, 6 nov 2013

11-11 bal nabij

Zo langzamerhand begint bij de carnavalsvierder het bloed weer te kriebelen. Als de blaadjes gaan vallen en het weer kouder en guurder wordt beseft iedere carnavalsvierder: de komst van de nieuwe Stadsprins is nabij!
Wie dat zal zijn , is een goed bewaard geheim. Alleen de leden van de Geheimraad en de President van de Stichting Carnavalsviering Oss zijn op de hoogte  en natuurlijk houden zij allen de kaken stevig op elkaar.
De nieuwe Prins en adjudant passen ondertussen hun kostuums, laten de staatsiefoto maken, nemen alvast de seizoen agenda door en dan is het eindelijk zover:   De onthulling !!

Deze onthulling vindt dit jaar weer  plaats in de Groene Engel op zaterdag 16 november 2013.
Vanaf 20.11 uur bent u welkom, We zijn trots u te mogen aankondigen de band ‘Vanavond Niet Schat’, die voor ons de afterparty gaat verzorgen.

Ook blazen die avond bijna alle Osse kapellen weer het stof uit hun instrumenten.
Na het afscheid van de vorige Stadsprins Edward I en zijn adjudant Frans zal op spectaculair filmische wijze de nieuwe stadsprins onthuld worden.
Het is in ieder geval een helse zoektocht geweest doe u zult zien in de korte road movie.
’Oss, de zoektocht naar de 50ste stadsprins’

Voor slechts 7,50 Euro kunt u er ook bij zijn. Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar  op de website van de Groene Engel. www.groene-engel.nl of de CD-Kiosk in de schakel te Oss.