Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug dinsdag, 7 jan 2014

Vrijgezellenfeest voor het boerenbruidspaar

Nog 2 maandjes en dan is het eindelijk carnaval. Veel liefhebbers kunnen niet wachten tot het zover is. De warming-up is al in volle gang. Zo werd Trui van het snoepwinkeltje compleet verrast door een huwelijksaanzoek van haar Franco di Popoli.
​Omgeven door vrienden, familie en Prins Marielle en haar adjudant Diana, ging Franco op zijn knieen en vroeg Trui om haar hand. Trui geheel overmand door emoties wist niet wat te antwoorden en keek vragend richting haar ouwelui.

Eerst moesten haar ouders nog overtuigd worden. Een vakantieliefde is tot daar aan toe maar trouwen, ja dat is toch andere koek. Maar Franco kwam met bijzonder overtuigende argumenten, varkens en parmaham, waardoor de ouders van Trui ook van mening waren dat hij de ware is! Ons Trui  kon toen ook volmondig ja zeggen en er werd door alle aanwezigen op ons toekomstige boerenbruidspaar getoost met een glaasje jenever. 

Geheel volgens Osse traditie werd er meteen een datum geprikt voor een aloud vrijgezellenfeest voor zowel bruid als bruidegom. Zaterdag 25 januari gaan zij met hun boerengevolg en verder met iedereen die aan wil sluiten, een kroegentocht maken. De tocht start met een welkom bij café 'de Kamer' om 15.11 uur. Tijdens deze  barren-tocht zal ons bruidspaar aan diverse proeven van bekwaamheid worden onderworpen. Dit met zowel Ossische als Italiaanse spelletjes. Voor Franco is dit meteen de kans om kennis te maken met het Osse horecaleven want verder dan Boer Spierings, waar hij momenteel stage loopt is hij nog niet geweest.

´s Avonds is er een spetterend feest voor Trui en haar Franco bij Café Bellevue. Hier kan het paar een dansje maken en kunnen de aanwezigen hen feliciteren met de verloving en dit heugelijke feit samen vieren.

In aanloop naar hun trouwdag zullen Franco en Trui nog bij diverse carnavaleske evenementen aanwezig zijn. Wil je bij het vrijgezellenfeest van de partij zijn, meld je dan aan vóór zaterdag 18 januari 2014 bij boerenbruiloft@scvo.nl