Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug dinsdag, 7 jan 2014

OEPZ wird wieder toll!

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari zal ‘t Oude Theater het domein zijn van veelal Osse zangers, dansers, muzikanten en acteurs. Voor de zesde keer organiseert carnavalsvereniging ‘t Ken Net de Osse Eigen PronkZitting. Het is inmiddels een traditie dat begin januari jong en oud op het podium hun kunsten vertonen.

Deelnemers dit jaar zijn o.a. P.C.V. de Krinkelkoppen, De Hekkesluiters, De Derde Helft, Nie Duk Zat?! en Dázeikoe. Ook zullen diverse kapellen de avond van muziek voorzien. Bijzondere gast dit jaar is tonproater Jasper van Gerwen, bekend van omroep Brabant! 

Dit jaar is het een avond met een Duits thema, dat zich met name vertaalt in lange tafels met bierpullen. Na afloop van het gevarieerde avondprogramma volgt de al even gezellige after-party. DJ Marco en verschillende groepen van het MCLF zorgen voor een muzikale afsluiting van een feestelijke avond, waarbij ook menig Duitse Schlager voorbij zal komen.

De zaal opent om 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur. Kaarten à 11 euro zijn te koop bij Opera Men en via kaarten@oepz.org. Op vrijdag zijn de kaarten 2 voor de prijs van 1! Sind Sie dabei?!