Agenda
11 Jarig Jubileum Feest zaterdag 22 juni 2024 vanaf 20:30
Groene Engel
Meer agendapunten >
Terug zondag, 19 jan 2014

De R-OSS-et van de Prins

Het Osse Carnaval kent vele vrijwilligers in allerlei hoedanigheden. Sommigen staan in de publieke belangstelling maar velen zijn ook actief achter de schermen. ​Sinds het seizoen 2012-2013 kent de SCVO de zogenaamde R-OSS-ettenregen, waarbij vrijwilligers welke al een veelvoud van 11 jaar actief zijn in het Osse Carnaval een keer (extra) in het zonnetje worden gezet. Te denken valt hierbij uit mensen uit een carnavalsvereniging, een kapel, of een individueel die al 11 jaar of meer meedoet aan de optocht. Maar ook valt te denken aan mensen welke zich in zetten op een school, in een buurthuis of een voetbalvereniging welke zich al jaren lang hard maakt voor het vieren van Carnaval.

Het initiatief is in het eerste seizoen goed ontvangen. Dus ook dit seizoen wil de SCVO graag die mensen in het zonnetje zetten, welke hiervoor in aanmerking komen. Hiervoor is inmiddels een regelement opgesteld om de bedoeling van deze ‘R-OSS-et van de Prins’ duidelijk te maken. Dit regelement is te vinden op de website www.scvo.nl .

Aanmeldingen voor dit seizoen moeten
VOOR 1 februari 2014 binnen zijn en per mail gericht worden aan: rosset@scvo.nl. Deze dienen voorzien te worden van een duidelijke onderbouwing qua opbouw en tekst. Zie verder het regelement.
Ook als er vragen of opmerkingen zijn betreffende dit initiatief horen we dit graag.
In het regelement is een voorbeeld opgenomen van de rekenmethode welke wordt gehanteerd bij de beoordeling. Daaruit blijkt dat het wenselijk is om voor mensen welke dit jaar of een ander jaar in aanmerking komen voor een R-OSS-et . De R-OSS-ettenregen zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 22 februari 2014 aansluitend op de intocht van onze Stadsprins en zal gecoördineerd worden door de commissie V.O.C. (Vrienden van het Osse Carnaval). 

We hopen ook dit jaar de nodige mensen de aandacht te kunnen geven die zij verdienen !